Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping l'Ecureuil ★★★★

Boek
nu!

Het entertainment van de Camping l'Ecureuil ★★★★

Kom samen met uw gezin fijne momenten doorbrengen in een gezellige sfeer op de 4-sterren camping l'Ecureuil.

Er worden door ons vakkundige animatieteam vele gratis activiteiten georganiseerd. Van maandag tot vrijdag kunt u deelnemen aan voetbal wedstrijden, jeu de boule, volleybal en aan andere sportieve activiteiten die op het sportveld georganiseerd worden, zoals onder andere kennismaking sessies met boogschieten, tafeltennis, spelletjes in het zwembad en spierversteviging sessies...

Bij de receptie kunt u vragen naar sportartikelen, zoals voetballen, basketballen, tafeltennis badges en jeu de boules ballen. Alles wat u nodig kunt hebben om samen met uw vrienden lekker actief bezig te zijn.

 

Pony rijden

Een half uur pony rijden vergezeld door de ouders.
Uw kind kan een half uur over een vastgesteld parcours pony rijden terwijl u ernaast loopt en de pony vast houdt.

Camping avec poney club Camping royan avec poney club Camping avec la palmyre poney club
Camping avec vacaf avec poney club Camping 4 étoiles avec poney club camping avec poney

U kunt uw kinderen in de 2 gratis kids clubs inschrijven:

kids
• Kids Club (5-7 jaar)
juniors
• Club Junior (8-12 jaar)
 

Begeleid door een medewerker van ons animatieteam zullen de kinderen zich uitstekend vermaken: Sumo worstelen, shows, marionetten, knutselen, schat zoeken, mini disco en nog veel meer…

*Een aantal van de animaties worden op camping La Ferme georganiseerd; als gast van camping L’Ecureuil heeft u hiertoe gratis toegang.

foxi petanque foxi foot
 
Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • C C.

  Een fijn verblijf op camping L?Ecureuil. Ik denk erover om in 2013 weer te gaan. Het schoonmaak personeel doet goed werk, heel effici
 • Fabrice A.

  We hebben deze camping gekozen voor de infrastructuren en de vele animaties en activiteiten. We hebben een leuke vakantie gehad: De animatoren zijn erg aardig. Een erg leuk verblijf en een hele mooie omgeving. Alleen jammer dat niemand ons naar onze accommodatie heeft vergezeld. Iedereen bedankt.
 • Didier J.

  Een aangenaam verblijf, een rustige en fijne camping. De temperatuur van het water in het zwembad is niet slecht, 27 C
 • Benoit C.

  Een aangenaam verblijf, sympathiek personeel, de stacaravan was wat vochtig, de camping is heel schaduwrijk. Een leuke camping.
 • Frederic D.

  Over het algemeen een leuk verblijf, een prachtige omgeving midden in het bos met goede animatoren, jammer dat het entertainment om middernacht stopt?
 • Christine V.

  De tijden om de animaties ?s avonds te stoppen gerespecteerd, dat is heel aangenaam. Het waterpark is heel leuk, het water in het buitenbad is wat koud. Een heel aangenaam verblijf voor ons allemaal, een kalme camping. Een speciaal compliment voor het meisje aan de receptie wat erg vriendelijk en gastvrij was. Fijne momenten.
 • Isabelle G.

  We komen nu al drie jaar en zijn nog altijd even tevreden, vooral dank aan het team van de receptie dat altijd vriendelijk is en goede tips geeft voor uitjes in de omgeving! Een onberispelijke stacaravan.
 • Ma D.

  Iedereen heel erg bedankt voor de geweldige week die we in jullie camping hebben doorgebracht! We hebben er niks op aan te merken, alles is perfect! Vooral een grote dank je wel aan het animatieteam dat er alles aan heeft gedaan om een gezellige sfeer en Een goed humeur aan iedereen op de camping over te brengen. Ik hoop jullie snel weer te zien.
 • Eliane B.

  Een uitstekend verblijf op camping L?Ecureuil, keurige accommodatie, zwembad en top activiteiten, een professioneel team. Het zou goed zijn om kortingen te geven op de excursies. Ik raad de camping zeker aan en ik denk er zelf over om terug te keren in 2013! Heel aardige animatoren.
Bekijk ook...

Campingplatz Ecureuil

★★★★