Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping l'Ecureuil ★★★★

Boek
nu!

Halfpension bij de Camping l'Ecureuil ★★★★

HalfpensionVan 28 Juni tot 31 augustus
2017 tarieven

Halfpension + 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Koffie, thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + brood, boter en jam + 1 glas met sap.
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade Gourmande + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Het dagmenu of andere suggestie + dessert. (Bijv. Kip Basquaise of mosselen met friet + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.

175 € per persoon / per week

Halfpension van 2 tot 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + 1 glas met sap
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Hoofdgerecht + dessert: (Bijv. Worst met friet of mosselen met friet) + pannenkoek of ijs + 1 alcoholvrij drankje.

147 € per persoon / per week

Er zal elke ochtend een bord met het dagmenu bij de snackbar neergezet worden zodat onze halfpension gasten hun maaltijd kunnen reserveren.

 

petitdejeuner

 

 

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Frederic D.

  Over het algemeen een leuk verblijf, een prachtige omgeving midden in het bos met goede animatoren, jammer dat het entertainment om middernacht stopt?
 • Eliane B.

  Een uitstekend verblijf op camping L?Ecureuil, keurige accommodatie, zwembad en top activiteiten, een professioneel team. Het zou goed zijn om kortingen te geven op de excursies. Ik raad de camping zeker aan en ik denk er zelf over om terug te keren in 2013! Heel aardige animatoren.
 • Didier J.

  Een aangenaam verblijf, een rustige en fijne camping. De temperatuur van het water in het zwembad is niet slecht, 27 C
 • Benoit C.

  Een aangenaam verblijf, sympathiek personeel, de stacaravan was wat vochtig, de camping is heel schaduwrijk. Een leuke camping.
 • C C.

  Een fijn verblijf op camping L?Ecureuil. Ik denk erover om in 2013 weer te gaan. Het schoonmaak personeel doet goed werk, heel effici
 • Christine V.

  De tijden om de animaties ?s avonds te stoppen gerespecteerd, dat is heel aangenaam. Het waterpark is heel leuk, het water in het buitenbad is wat koud. Een heel aangenaam verblijf voor ons allemaal, een kalme camping. Een speciaal compliment voor het meisje aan de receptie wat erg vriendelijk en gastvrij was. Fijne momenten.
 • Ma D.

  Iedereen heel erg bedankt voor de geweldige week die we in jullie camping hebben doorgebracht! We hebben er niks op aan te merken, alles is perfect! Vooral een grote dank je wel aan het animatieteam dat er alles aan heeft gedaan om een gezellige sfeer en Een goed humeur aan iedereen op de camping over te brengen. Ik hoop jullie snel weer te zien.
 • Fabrice A.

  We hebben deze camping gekozen voor de infrastructuren en de vele animaties en activiteiten. We hebben een leuke vakantie gehad: De animatoren zijn erg aardig. Een erg leuk verblijf en een hele mooie omgeving. Alleen jammer dat niemand ons naar onze accommodatie heeft vergezeld. Iedereen bedankt.
 • Isabelle G.

  We komen nu al drie jaar en zijn nog altijd even tevreden, vooral dank aan het team van de receptie dat altijd vriendelijk is en goede tips geeft voor uitjes in de omgeving! Een onberispelijke stacaravan.
Bekijk ook...

Camping La Ferme

★★★★