Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping l'Ecureuil ★★★★

Boek
nu!

De standplaatsen van de Camping l'Ecureuil ★★★★

De schaduwrijke, half-schaduw of zonrijke standplaatsen van camping La Ferme bieden minimaal een oppervlak van 80 m². Alle standplaatsen zijn voorzien van Europese 8A elektra aansluitingen en zijn bedekt met gras.

De sanitairgebouwen zijn voorzien van douchecabines, individuele hokjes met stopcontacten, wastafels, wasmanden en afwasteiltjes.

Aankomst om 13 uur
Vertrek voor 12 uur
van 25/06 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
per nacht
van 16/07 tot 20/08
per nacht
Prijs voor 2 personen
(caravan / camper / tent + auto)
17,50 € 28 €
Prijs voor 2 personen met elektra 8A
(caravan / camper / tent + auto)
21,50 € 32 €
Extra persoon
(ouder dan 7 jaar)
6 € 8 €
Kind
(van 2 tot 7 jaar)
5 € 7 €
Huisdieren (aangelijnd – onder voorwaarde
dat de camping goedkeuring heeft gegeven)
5 € 5 €
Extra auto (of motor)
(parkeerplaats op het camping terrein of erbuiten)
3 € 3 €

Toeristenbelasting € 0.61 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht inclusief in de tarieven.

 

 van 25/06 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
van 16/07 tot 20/08
Reserveringskosten 9 € 28 €

In het geval u een elektra aansluiting reserveert: Denkt u eraan een Europese aansluiting mee te nemen, als ook een 20 meter lang verlengsnoer.

 

Reserveer nu uw standplaats

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Christine V.

  De tijden om de animaties ?s avonds te stoppen gerespecteerd, dat is heel aangenaam. Het waterpark is heel leuk, het water in het buitenbad is wat koud. Een heel aangenaam verblijf voor ons allemaal, een kalme camping. Een speciaal compliment voor het meisje aan de receptie wat erg vriendelijk en gastvrij was. Fijne momenten.
 • Didier J.

  Een aangenaam verblijf, een rustige en fijne camping. De temperatuur van het water in het zwembad is niet slecht, 27 C
 • Benoit C.

  Een aangenaam verblijf, sympathiek personeel, de stacaravan was wat vochtig, de camping is heel schaduwrijk. Een leuke camping.
 • Frederic D.

  Over het algemeen een leuk verblijf, een prachtige omgeving midden in het bos met goede animatoren, jammer dat het entertainment om middernacht stopt?
 • C C.

  Een fijn verblijf op camping L?Ecureuil. Ik denk erover om in 2013 weer te gaan. Het schoonmaak personeel doet goed werk, heel effici
 • Fabrice A.

  We hebben deze camping gekozen voor de infrastructuren en de vele animaties en activiteiten. We hebben een leuke vakantie gehad: De animatoren zijn erg aardig. Een erg leuk verblijf en een hele mooie omgeving. Alleen jammer dat niemand ons naar onze accommodatie heeft vergezeld. Iedereen bedankt.
 • Isabelle G.

  We komen nu al drie jaar en zijn nog altijd even tevreden, vooral dank aan het team van de receptie dat altijd vriendelijk is en goede tips geeft voor uitjes in de omgeving! Een onberispelijke stacaravan.
 • Eliane B.

  Een uitstekend verblijf op camping L?Ecureuil, keurige accommodatie, zwembad en top activiteiten, een professioneel team. Het zou goed zijn om kortingen te geven op de excursies. Ik raad de camping zeker aan en ik denk er zelf over om terug te keren in 2013! Heel aardige animatoren.
 • Ma D.

  Iedereen heel erg bedankt voor de geweldige week die we in jullie camping hebben doorgebracht! We hebben er niks op aan te merken, alles is perfect! Vooral een grote dank je wel aan het animatieteam dat er alles aan heeft gedaan om een gezellige sfeer en Een goed humeur aan iedereen op de camping over te brengen. Ik hoop jullie snel weer te zien.
Bekijk ook...

Camping La Ferme

★★★★