Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping l'Ecureuil ★★★★

Boek
nu!

Het waterpark van de Camping l'Ecureuil ★★★★

Het nieuwe zwembad van 200 m² van camping l'Écureuil nodigt u uit om te ontspannen, zal plezier doen aan zowel groot als klein, de allerkleintjes kunnen spatten in het spetterbadje en zich vermaken met de waterspelletjes.

Heerlijk rustig, uitpuffen, plezier maken en luieren in de zon... het verwarmde waterpark van camping L'Ecureuil is ideaal om het er eens fijn van te nemen.

Geopend vanaf 28 juni 2014 met de watertemperatuur tussen 24°C en 28°C.

Het is verplicht een zwembroek en de camping's armband te dragen. Zwemshorts zijn niet toegestaan.

 

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Ma D.

  Iedereen heel erg bedankt voor de geweldige week die we in jullie camping hebben doorgebracht! We hebben er niks op aan te merken, alles is perfect! Vooral een grote dank je wel aan het animatieteam dat er alles aan heeft gedaan om een gezellige sfeer en Een goed humeur aan iedereen op de camping over te brengen. Ik hoop jullie snel weer te zien.
 • Isabelle G.

  We komen nu al drie jaar en zijn nog altijd even tevreden, vooral dank aan het team van de receptie dat altijd vriendelijk is en goede tips geeft voor uitjes in de omgeving! Een onberispelijke stacaravan.
 • Christine V.

  De tijden om de animaties ?s avonds te stoppen gerespecteerd, dat is heel aangenaam. Het waterpark is heel leuk, het water in het buitenbad is wat koud. Een heel aangenaam verblijf voor ons allemaal, een kalme camping. Een speciaal compliment voor het meisje aan de receptie wat erg vriendelijk en gastvrij was. Fijne momenten.
 • Eliane B.

  Een uitstekend verblijf op camping L?Ecureuil, keurige accommodatie, zwembad en top activiteiten, een professioneel team. Het zou goed zijn om kortingen te geven op de excursies. Ik raad de camping zeker aan en ik denk er zelf over om terug te keren in 2013! Heel aardige animatoren.
 • Didier J.

  Een aangenaam verblijf, een rustige en fijne camping. De temperatuur van het water in het zwembad is niet slecht, 27 C
 • Benoit C.

  Een aangenaam verblijf, sympathiek personeel, de stacaravan was wat vochtig, de camping is heel schaduwrijk. Een leuke camping.
 • Fabrice A.

  We hebben deze camping gekozen voor de infrastructuren en de vele animaties en activiteiten. We hebben een leuke vakantie gehad: De animatoren zijn erg aardig. Een erg leuk verblijf en een hele mooie omgeving. Alleen jammer dat niemand ons naar onze accommodatie heeft vergezeld. Iedereen bedankt.
 • C C.

  Een fijn verblijf op camping L?Ecureuil. Ik denk erover om in 2013 weer te gaan. Het schoonmaak personeel doet goed werk, heel effici
 • Frederic D.

  Over het algemeen een leuk verblijf, een prachtige omgeving midden in het bos met goede animatoren, jammer dat het entertainment om middernacht stopt?
Bekijk ook...

Campingplatz Ecureuil

★★★★