Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Het entertainment van de Camping La Ferme ★★★★

Het entertainment van de 4-sterren camping La Ferme is leuk voor het hele gezin.

Ons animatieteam biedt u van maandag tot vrijdag: Jeu de boule wedstrijden en voetbalwedstrijden op het sportveld, tafeltennis, kennismaking sessies boogschieten en spelletjes in het zwembad; vele van deze activiteiten zullen u gratis aangeboden worden.

Wij stellen u al het nodige sportieve materiaal ter beschikking om gezellig met uw gezin te kunnen spelen: Voetballen, basketballen, tafeltennis badges, jeu de boule ballen, enz...

Pony rijden

Een half uur pony rijden vergezeld door de ouders.
Uw kind kan een half uur over een vastgesteld parcours pony rijden terwijl u ernaast loopt en de pony vast houdt.

Camping avec poney club Camping royan avec poney club Camping avec la palmyre poney club
Camping avec vacaf avec poney club Camping 4 étoiles avec poney club camping avec poney

Onze 2 Kids clubs:

kids
• Kids Club (5-7 jaar)
juniors
• Junior Club (8-12 jaar)
 

Begeleid door een ervaren animatieteam zullen de kinderen zich uitstekend vermaken: Creatief knutselen, schat zoeken, mini disco, marrionetten opvoeringen en nog veel meer...

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • F .

  Een rustige camping, een nieuwe stacaravan, een overdekt zwembad, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige nadeel: Het personeel van de snackbar is niet erg vrolijk.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Quentin G.

  We waren vorig jaar al op de camping, we vonden het animatie team van 2011 beter, zij waren echt geweldig. Jammer dat er geen broodrooster in onze accommodatie was. Goede kwaliteit/ prijs verhouding, we komen voor de derde keer terug in 2013! Een uitstekend verblijf.
 • Anais F.

  Een hele leuke vakantie, stacaravan in perfecte staat.
 • Nathalie L.

  Iedereen bedankt, we hebben een perfecte vakantie gehad. Het animatie team was geweldig, een super ontvangst? Niks op aan te merken, ik raad deze camping zeker aan. Tot volgend jaar!
 • Chryst G.

  Ik heb in een nieuwe stacaravan (Eldapi Comfort - 2 kmr) verbleven, de accommodatie was ons goed bevallen. Helaas dachten onze buren dat ze zich alles konden veroorloven, een gebrek aan burgerzin, zeker 's avonds, ondanks de protesten van de bewaking! De kinderen vermaakten zich om de barbecues, die ter beschikking van de klanten staan, aan te steken. En wat deden de ouders?
 • Brice M.

  Ons verblijf op deze camping is niet goed bevallen, we komen dan ook niet terug. Het animatieteam bereidt zich niet voor voor de shows, ze maken zich alleen druk om zich met elkaar te vermaken en niet de gasten. Een goed punt: Het team van de receptie is heel goed (beleefd, gastvrij en geeft goede inlichtingen.) ze doen hun werk goed. Ik hoop terug te kunnen komen.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • H .

  Een nieuwe accommodatie, schoon, een efficiënt team, een leuk verblijf MAAR het zwembad en de trampolines sluiten te vroeg (19 uur).
Bekijk ook...

Campsite l'Ecureuil

★★★★