Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Het entertainment van de Camping La Ferme ★★★★

Het entertainment van de 4-sterren camping La Ferme is leuk voor het hele gezin.

Ons animatieteam biedt u van maandag tot vrijdag: Jeu de boule wedstrijden en voetbalwedstrijden op het sportveld, tafeltennis, kennismaking sessies boogschieten en spelletjes in het zwembad; vele van deze activiteiten zullen u gratis aangeboden worden.

Wij stellen u al het nodige sportieve materiaal ter beschikking om gezellig met uw gezin te kunnen spelen: Voetballen, basketballen, tafeltennis badges, jeu de boule ballen, enz...

Pony rijden

Een half uur pony rijden vergezeld door de ouders.
Uw kind kan een half uur over een vastgesteld parcours pony rijden terwijl u ernaast loopt en de pony vast houdt.

Camping avec poney club Camping royan avec poney club Camping avec la palmyre poney club
Camping avec vacaf avec poney club Camping 4 étoiles avec poney club camping avec poney

Onze 2 Kids clubs:

kids
• Kids Club (5-7 jaar)
juniors
• Junior Club (8-12 jaar)
 

Begeleid door een ervaren animatieteam zullen de kinderen zich uitstekend vermaken: Creatief knutselen, schat zoeken, mini disco, marrionetten opvoeringen en nog veel meer...

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Nathalie L.

  Iedereen bedankt, we hebben een perfecte vakantie gehad. Het animatie team was geweldig, een super ontvangst? Niks op aan te merken, ik raad deze camping zeker aan. Tot volgend jaar!
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • H .

  Een nieuwe accommodatie, schoon, een efficiënt team, een leuk verblijf MAAR het zwembad en de trampolines sluiten te vroeg (19 uur).
 • Stephanie I.

  Een leuke camping dankzij de ligging, de vele activiteiten en het entertainment. Geweldige animatoren en een goed team. Waarschijnlijk komen we terug. Ik raad de camping zeker aan. De rigueur bij de toegang tot de camping is alleen lichtelijk overdreven.
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • P S.

  Geweldige activiteiten, een hele goede camping, erg aardige animatoren. We vinden het jammer te moeten vertrekken. Ik raad de camping aan, ik kom volgend jaar zonder aarzelen terug! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
 • N .

  Echt niet leuk om te moeten vertrekken: De animatoren waren uitstekend, ik heb er echt van genoten, alles was perfect. Ik hoop er terug te kunnen keren. Trampolines, springkastelen, hartstikke leuk.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
Bekijk ook...

Camping La Ferme

★★★★