Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Het entertainment van de Camping La Ferme ★★★★

Het entertainment van de 4-sterren camping La Ferme is leuk voor het hele gezin.

Ons animatieteam biedt u van maandag tot vrijdag: Jeu de boule wedstrijden en voetbalwedstrijden op het sportveld, tafeltennis, kennismaking sessies boogschieten en spelletjes in het zwembad; vele van deze activiteiten zullen u gratis aangeboden worden.

Wij stellen u al het nodige sportieve materiaal ter beschikking om gezellig met uw gezin te kunnen spelen: Voetballen, basketballen, tafeltennis badges, jeu de boule ballen, enz...

Pony rijden

Een half uur pony rijden vergezeld door de ouders.
Uw kind kan een half uur over een vastgesteld parcours pony rijden terwijl u ernaast loopt en de pony vast houdt.

Camping avec poney club Camping royan avec poney club Camping avec la palmyre poney club
Camping avec vacaf avec poney club Camping 4 étoiles avec poney club camping avec poney

Onze 2 Kids clubs:

kids
• Kids Club (5-7 jaar)
juniors
• Junior Club (8-12 jaar)
 

Begeleid door een ervaren animatieteam zullen de kinderen zich uitstekend vermaken: Creatief knutselen, schat zoeken, mini disco, marrionetten opvoeringen en nog veel meer...

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Chryst G.

  Ik heb in een nieuwe stacaravan (Eldapi Comfort - 2 kmr) verbleven, de accommodatie was ons goed bevallen. Helaas dachten onze buren dat ze zich alles konden veroorloven, een gebrek aan burgerzin, zeker 's avonds, ondanks de protesten van de bewaking! De kinderen vermaakten zich om de barbecues, die ter beschikking van de klanten staan, aan te steken. En wat deden de ouders?
 • Patricia G.

  Een hele goede sfeer! Het is heel waarschijnlijk dat ik terug kom. Het team is erg gastvrij en heeft ons laten genieten van hun blijheid en hun goede humeur tijdens ons hele verblijf. Heel erg bedankt en ga vooral zo door!
 • P .

  Te veel herrie ‘s avonds na 23 uur ondanks het ingrijpen van de bewaking. De kampeerders zouden geïnformeerd moeten worden om respect voor anderen te hebben. Het zou handig zijn om de TV ruimte na 19 uur te openen, maar uitsluitend voor volwassenen. Gemengde gevoelens… We gaven de voorkeur aan het animatieteam van 2011.
 • Anais F.

  Een hele leuke vakantie, stacaravan in perfecte staat.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • Florent K.

  Een gemiddelde tevredenheid over onze vakantie: De zwembaden gingen te laat open (10 uur) en te vroeg weer dicht (19 uur). We hadden graag meer spelletjes in het zwembad gezien. Een positief punt: Top animatoren! We hebben een leuke vakantie gehad.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • Stephanie I.

  Een leuke camping dankzij de ligging, de vele activiteiten en het entertainment. Geweldige animatoren en een goed team. Waarschijnlijk komen we terug. Ik raad de camping zeker aan. De rigueur bij de toegang tot de camping is alleen lichtelijk overdreven.
 • F .

  Een rustige camping, een nieuwe stacaravan, een overdekt zwembad, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige nadeel: Het personeel van de snackbar is niet erg vrolijk.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bekijk ook...

Camping La Ferme

★★★★