Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

De standplaatsen van de Camping La Ferme ★★★★

De schaduwrijke, half-schaduw of zonrijke standplaatsen van camping La Ferme bieden een minimaal een oppervlakte van 80 m². Alle standplaatsen zijn voorzien van Europese 8A elektra aansluitingen en zijn bedekt met gras.

De sanitairgebouwen zijn voorzien van douchecabines, individuele hokjes met stopcontacten, wastafels, wasmanden en afwasteiltjes.

Aankomst om 13 uur
Vertrek voor 12 uur
van 02/04 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
per nacht
van 16/07 tot 20/08
per nacht
Prijs voor 2 personen
(caravan / camper / tent + auto)
17,50 € 28 €
Prijs voor 2 personen met elektra 8A
(caravan / camper / tent + auto)
21,50 € 32 €
Extra persoon
(ouder dan 7 jaar)
6 € 8 €
Kind
(van 2 tot 7 jaar)
5 € 8 €
Huisdieren (aangelijnd – onder voorwaarde
dat de camping goedkeuring heeft gegeven)
5 € 5 €
Extra auto (of motor)
(parkeerplaats op het camping terrein of erbuiten)
3 € 3 €

Toeristenbelasting € 0.61 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht inclusief in de tarieven.

 

 van 02/04 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
van 16/07 tot 20/08
Reserveringskosten 9 € 28 €

In het geval u een elektra aansluiting reserveert: Denkt u eraan een Europese aansluiting mee te nemen, als ook een 20 meter lang verlengsnoer.

 

Reserveer nu uw standplaats

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • H .

  Een nieuwe accommodatie, schoon, een efficiënt team, een leuk verblijf MAAR het zwembad en de trampolines sluiten te vroeg (19 uur).
 • L .

  We hebben een leuke vakantie gehad op camping La Ferme, een team dat altijd klaar staat, verschillende activiteiten, we hebben ons niet verveeld. De camping heeft een goede ligging (dichtbij Royan, een leuke stad). We misten wat keukengerei (een aardappelstamper en broodrooster) maar ik raad de camping toch aan. De accommodatie is goed bevallen.
 • F .

  Een rustige camping, een nieuwe stacaravan, een overdekt zwembad, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige nadeel: Het personeel van de snackbar is niet erg vrolijk.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • Brice M.

  Ons verblijf op deze camping is niet goed bevallen, we komen dan ook niet terug. Het animatieteam bereidt zich niet voor voor de shows, ze maken zich alleen druk om zich met elkaar te vermaken en niet de gasten. Een goed punt: Het team van de receptie is heel goed (beleefd, gastvrij en geeft goede inlichtingen.) ze doen hun werk goed. Ik hoop terug te kunnen komen.
 • Florent K.

  Een gemiddelde tevredenheid over onze vakantie: De zwembaden gingen te laat open (10 uur) en te vroeg weer dicht (19 uur). We hadden graag meer spelletjes in het zwembad gezien. Een positief punt: Top animatoren! We hebben een leuke vakantie gehad.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • Stephanie I.

  Een leuke camping dankzij de ligging, de vele activiteiten en het entertainment. Geweldige animatoren en een goed team. Waarschijnlijk komen we terug. Ik raad de camping zeker aan. De rigueur bij de toegang tot de camping is alleen lichtelijk overdreven.
 • Julia E.

  We zijn per ongeluk bij de camping terecht gekomen en we hebben besloten te blijven: We hebben er dus een standplaats genomen. De standplaats was goed gelegen, geen licht in het sanitair gebouw's avonds: Waarom? En je kunt ook geen koelkast huren voor een standplaats. Prijs/kwaliteit verhouding niet naar tevredenheid.
Bekijk ook...

Campingplatz Ecureuil

★★★★