Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

De standplaatsen van de Camping La Ferme ★★★★

De schaduwrijke, half-schaduw of zonrijke standplaatsen van camping La Ferme bieden een minimaal een oppervlakte van 80 m². Alle standplaatsen zijn voorzien van Europese 8A elektra aansluitingen en zijn bedekt met gras.

De sanitairgebouwen zijn voorzien van douchecabines, individuele hokjes met stopcontacten, wastafels, wasmanden en afwasteiltjes.

Aankomst om 13 uur
Vertrek voor 12 uur
van 02/04 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
per nacht
van 16/07 tot 20/08
per nacht
Prijs voor 2 personen
(caravan / camper / tent + auto)
17,50 € 28 €
Prijs voor 2 personen met elektra 8A
(caravan / camper / tent + auto)
21,50 € 32 €
Extra persoon
(ouder dan 7 jaar)
6 € 8 €
Kind
(van 2 tot 7 jaar)
5 € 8 €
Huisdieren (aangelijnd – onder voorwaarde
dat de camping goedkeuring heeft gegeven)
5 € 5 €
Extra auto (of motor)
(parkeerplaats op het camping terrein of erbuiten)
3 € 3 €

Toeristenbelasting € 0.61 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht inclusief in de tarieven.

 

 van 02/04 tot 16/07
van 20/08 tot 10/09
van 16/07 tot 20/08
Reserveringskosten 9 € 28 €

In het geval u een elektra aansluiting reserveert: Denkt u eraan een Europese aansluiting mee te nemen, als ook een 20 meter lang verlengsnoer.

 

Reserveer nu uw standplaats

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • O .

  Een goede prijs/kwaliteit verhouding, veel entertainment, spellen voor de kinderen (trampolines, springkastelen,...), geweldig. Een goed betaalbaar tarief gezien de kwaliteit van de diensten vergeleken met andere campings. Een heel leuk verblijf.
 • P .

  Te veel herrie ‘s avonds na 23 uur ondanks het ingrijpen van de bewaking. De kampeerders zouden geïnformeerd moeten worden om respect voor anderen te hebben. Het zou handig zijn om de TV ruimte na 19 uur te openen, maar uitsluitend voor volwassenen. Gemengde gevoelens… We gaven de voorkeur aan het animatieteam van 2011.
 • H .

  Een nieuwe accommodatie, schoon, een efficiënt team, een leuk verblijf MAAR het zwembad en de trampolines sluiten te vroeg (19 uur).
 • Quentin G.

  We waren vorig jaar al op de camping, we vonden het animatie team van 2011 beter, zij waren echt geweldig. Jammer dat er geen broodrooster in onze accommodatie was. Goede kwaliteit/ prijs verhouding, we komen voor de derde keer terug in 2013! Een uitstekend verblijf.
 • Brice M.

  Ons verblijf op deze camping is niet goed bevallen, we komen dan ook niet terug. Het animatieteam bereidt zich niet voor voor de shows, ze maken zich alleen druk om zich met elkaar te vermaken en niet de gasten. Een goed punt: Het team van de receptie is heel goed (beleefd, gastvrij en geeft goede inlichtingen.) ze doen hun werk goed. Ik hoop terug te kunnen komen.
 • Patricia G.

  Een hele goede sfeer! Het is heel waarschijnlijk dat ik terug kom. Het team is erg gastvrij en heeft ons laten genieten van hun blijheid en hun goede humeur tijdens ons hele verblijf. Heel erg bedankt en ga vooral zo door!
 • L .

  We hebben een leuke vakantie gehad op camping La Ferme, een team dat altijd klaar staat, verschillende activiteiten, we hebben ons niet verveeld. De camping heeft een goede ligging (dichtbij Royan, een leuke stad). We misten wat keukengerei (een aardappelstamper en broodrooster) maar ik raad de camping toch aan. De accommodatie is goed bevallen.
 • N .

  Echt niet leuk om te moeten vertrekken: De animatoren waren uitstekend, ik heb er echt van genoten, alles was perfect. Ik hoop er terug te kunnen keren. Trampolines, springkastelen, hartstikke leuk.
 • J .

  De accommodatie was heel comfortabel (we hebben in een Maldives verbleven). We hebben een leuke vakantie gehad. Het is heel waarschijnlijk dat we volgend jaar terug komen en ik raad de camping zeker aan. Gemiddelde tevredenheid.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bekijk ook...

Campsite l'Ecureuil

★★★★