Onze diensten
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u

Onze diensten

Boek
nu!

De faciliteiten van onze 4-sterren campings

Boodschappen doen, de was doen, op internet surfen, uitjes plannen, enz.
ELDAPI biedt een grote keuze aan services en uitrustingen, allemaal bedacht voor uw welzijn en comfort:

Ticketverkoop

Voorbij zijn de lange rijen voor het loket van uw uitjes naar de dierentuin in La Palmyre of het Aquarium in La Rochelle, maar ook voor uw boottochten naar bijvoorbeeld Fort Boyard, île d'Oléron, île d'Aix, enz. U vindt de kaartverkoop bij de receptie.
Eldapi regelt de toegangsbewijzen voor u!!!

Toeristische informatie & Internet

Onze documentatie ruimtes, waar u alle informatie over de regio kunt vinden, zijn voorzien van TV en een computer die u gratis mag gebruiken. U kunt hier ook gratis op internet surfen met onze Wi-Fi verbinding.

Fietsenverhuur

Mountainbikes, stadsfietsen, fietsaanhangers, fietskarren en kinderzitjes... Laat uw fietsen maar gewoon thuis. Het is hier allemaal verkrijgbaar en u kunt met het hele gezin fietstochten in de omgeving maken!

De campingwinkel

Verkoop van vers brood, croissants, chocoladebroodjes, kranten en tijdschriften, groente en verse producten en blikvoedsel.
In juli en augustus is de campingwinkel van 8 tot 19 uur non stop geopend.
U vindt er alles wat u nodig mocht hebben voor uw dagelijkse benodigheden, om te koken, te douchen, om schoon te maken en voor alle kleine klusjes... Alles wat u nodig heeft is ter plaatse te vinden!

Een Pizzeria en 2 Snackbars

Een bar, afhaalmaaltijden, een pannenkoekenhuis, sandwiches, een pizzeria en typische Charentaise gastronomische avonden.

Gemeenschappelijke barbecues

Omdat een zomer zonder te barbecuen ondenkbaar is, zijn er 6 barbecue zones beschikbaar op beide campings. Onze campings bevinden zich in beschermde natuurgebieden en individuele barbecues zijn dan ook verboden.

Wasserette

In de sanitairgebouwen vind u ook wasmachines en wasdrogers met de capiciteit van ongeveer 4/5 kg. Wat het kost? € 5 per wasbeurt / € 3 per droogbeurt. Voor uw comfort wordt er waspoeder bij de receptie verkocht voor € 0,50.

Het strijken is een gratis zelfbedieningsfaciliteit

Er zijn ook drie baby ruimtes voor u beschikbaar met onder andere een baby badje en een commode... Er is overal aan gedacht voor uw kleintje.

Materialen en diverse verhuren

Een baby bedje en een kinderstoel, Eldapi heeft overal aan gedacht voor haar kampeervrienden. Er zijn ook lakens te huur, maar vergeet niet deze minstens 4 weken voor aanvang van uw verblijf te reserveren. In de accommodaties vindt u dekens en kussens.