Wie zijn wij?
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u

Wie zijn wij?

Boek
nu!

Een 4-sterren camping gelegen tussen Royan en La Palmyre.

Eldapi Vacances heet u graag welkom in de Charente Maritime aan de Atlantische kust. Ontdek onze grote keuze aan stacaravans en onze kampeerplaatsen gelegen in het hart van een prachtige en natuurlijke omgeving, tussen Royan en La Palmyre.

U zoekt een rustig gelegen camping in een groene omgeving vlakbij het strand en de badplaatsen? U droomt van fietstochten, wandeltochten langs de waterkant en de zon in de Atlantische Oceaan te zien zakken? Welkom bij Eldapi Vacances.

Twee Campings in de buurt van de stranden.

Eldapi Vacances is kamperen tussen oceaan, bos en het platteland op maar 5 minuten met de auto van de ongerepte kust, de fijne zandstranden en de beroemde badplaatsen: Royan en La Palmyre.

Gelegen in Saint Augustin sur Mer, is Eldapi onstaan door het samenvoegen van de 4-sterren Camping La Ferme – een oude en authentieke boerderij die in de jaren 60 tot camping omgebouwd werd – en de 4-sterren Camping l'Ecureuil gelegen in het La Coubre bos.

Als (echt)paar, met vrienden of met uw familie, kies uit de vele verblijfsmogelijkheden, de accommodaties, de diensten en het entertainment. Ga op onderzoek uit in onze mooie omgeving of speel en spetter in het zwembad.

In een tent op de camping, een caravan, een camper of in een vakantieaccommodatie, geniet van een groene zomer in de open lucht, in de schaduw van een beschermende boom; een zomer rijk aan culturele ontdekkingen, erfgoed en gastronomische ervaringen. Beleef uw zomer in een familiale camping van menselijke afmetingen. Eldapi Vacances is de serieusheid en de rigueur van een groep die open staat voor uw suggesties en die belang hecht aan uw wensen en comfort.

ONTSPAN, ELDAPI ZORGT VOOR DE BESTE VAKANTIES.