Camping aan zee

Bent u op zoek naar een campingvakantie aan zee in Charente Maritime? Wilt u tijdens uw volgende vakantie ontspannen, genieten van de zon en zwemmen? Wat dacht u van een camping in de buurt van de mooiste stranden van Charente Maritime? Geniet in een stacaravan of op een staanplaats van de bevoorrechte ligging van onze campings L’Écureuil en La Ferme.

activite nautique charente maritime

Vakantie op een camping aan zee in Saint-Augustin-sur-Mer 

Reserveer uw stacaravan op een van onze campings in Saint-Augustin-sur-Mer: op naar het strand! Onze campings zijn ideaal gelegen, op een steenworp afstand van de prachtige dierentuin van La Palmyre, het nationale bos van Saint-Augustin-les-Mathes en vlakbij de prachtige stranden van Cordouan Pines en La Palmyre.

Droomt u van zwemmen tijdens uw kampeervakantie?

Een fietstochtje van 20 minuten is voldoende om via aangename bospaden het warme zand en de oceaangolven te bereiken: een schaduwrijke route die op prijs wordt gesteld voordat u zich gaat koesteren in de Charente-Maritime zon!

Met de auto kiest u voor het strand van de Grande Côte, dat een parkeerplaats heeft en in minder dan 10 minuten te bereiken is: u neemt de Avenue de la Grande Côte (D141) vanaf de camping en rijdt rechtdoor door het bos. Er zijn ook restaurants, bars en snackbars in de buurt van de parkeerplaats en het strand.

Het gebied kan ook met de fiets in 20 minuten worden bereikt. U kunt dus zo vaak naar het strand als u wilt tijdens uw verblijf op de camping! Als u van wandelen houdt, is er ook een korte route van minder dan een uur van de camping naar de oceaan door het dennenbos.  

2 campings in de buurt van de mooiste stranden van Charente-Maritime

Reserveer uw verblijf aan zee op onze campings in de buurt van de mooiste stranden van Charente-Maritime!

Het strand van de Grande Côte op 5 km

Prisée pour ses belles vagues et son paysage de dunes : la préférée des surfeurs, mais aussi des amateurs de kayak de mer et de char à voile.

surf charente maritime

Het strand van Chay in Royan op 11km

Beschut door zijn hoge kliffen, gedomineerd door het silhouet van de vuurtoren van Chay, vlakbij de elegante Belle Époque residenties. 

Pontaillac strand op 10km

Beroemd om zijn gezinsamusement, zijn promenade met restaurants en winkels, in een charmant landschap tussen rotsrichels en eeuwenoude villa’s.

Het strand van La Cèpe in La Tremblade, op 18 km afstand

Met zijn uitzicht op het eiland Oleron, zijn nabijheid tot het stadscentrum en zijn mooie zandvlakte bij eb ideaal om te voet te vissen.

Bonne Anse strand op 13km

In het hart van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en een beschermde baai, dicht bij het watersportcentrum van Palmyre en zijn brede scala aan activiteiten.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen