Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Halfpension bij de Camping La Ferme ★★★★

HalfpensionVan 2017

Halfpension + 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Koffie, thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + brood, boter en jam + 1 glas met sap.
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade Gourmande + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Het dagmenu of andere suggestie + dessert. (Bijv. Kip Basquaise of mosselen met friet + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.

175 € per persoon / per week

Halfpension van 2 tot 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + 1 glas met sap
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Hoofdgerecht + dessert: (Bijv. Worst met friet of mosselen met friet) + pannenkoek of ijs + 1 alcoholvrij drankje.

147 € per persoon / per week

Er zal elke ochtend een bord met het dagmenu bij de snackbar neergezet worden zodat onze halfpension gasten hun maaltijd kunnen reserveren.

 

petitdejeuner

 

 
Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • F .

  Een rustige camping, een nieuwe stacaravan, een overdekt zwembad, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige nadeel: Het personeel van de snackbar is niet erg vrolijk.
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
 • Chryst G.

  Ik heb in een nieuwe stacaravan (Eldapi Comfort - 2 kmr) verbleven, de accommodatie was ons goed bevallen. Helaas dachten onze buren dat ze zich alles konden veroorloven, een gebrek aan burgerzin, zeker 's avonds, ondanks de protesten van de bewaking! De kinderen vermaakten zich om de barbecues, die ter beschikking van de klanten staan, aan te steken. En wat deden de ouders?
 • P .

  Te veel herrie ‘s avonds na 23 uur ondanks het ingrijpen van de bewaking. De kampeerders zouden geïnformeerd moeten worden om respect voor anderen te hebben. Het zou handig zijn om de TV ruimte na 19 uur te openen, maar uitsluitend voor volwassenen. Gemengde gevoelens… We gaven de voorkeur aan het animatieteam van 2011.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • L .

  We hebben een leuke vakantie gehad op camping La Ferme, een team dat altijd klaar staat, verschillende activiteiten, we hebben ons niet verveeld. De camping heeft een goede ligging (dichtbij Royan, een leuke stad). We misten wat keukengerei (een aardappelstamper en broodrooster) maar ik raad de camping toch aan. De accommodatie is goed bevallen.
 • Nathalie L.

  Iedereen bedankt, we hebben een perfecte vakantie gehad. Het animatie team was geweldig, een super ontvangst? Niks op aan te merken, ik raad deze camping zeker aan. Tot volgend jaar!
 • Patricia G.

  Een hele goede sfeer! Het is heel waarschijnlijk dat ik terug kom. Het team is erg gastvrij en heeft ons laten genieten van hun blijheid en hun goede humeur tijdens ons hele verblijf. Heel erg bedankt en ga vooral zo door!
 • J .

  De accommodatie was heel comfortabel (we hebben in een Maldives verbleven). We hebben een leuke vakantie gehad. Het is heel waarschijnlijk dat we volgend jaar terug komen en ik raad de camping zeker aan. Gemiddelde tevredenheid.
Bekijk ook...

Campingplatz Ecureuil

★★★★