Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Halfpension bij de Camping La Ferme ★★★★

HalfpensionVan 2017

Halfpension + 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Koffie, thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + brood, boter en jam + 1 glas met sap.
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade Gourmande + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Het dagmenu of andere suggestie + dessert. (Bijv. Kip Basquaise of mosselen met friet + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.

175 € per persoon / per week

Halfpension van 2 tot 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + 1 glas met sap
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Hoofdgerecht + dessert: (Bijv. Worst met friet of mosselen met friet) + pannenkoek of ijs + 1 alcoholvrij drankje.

147 € per persoon / per week

Er zal elke ochtend een bord met het dagmenu bij de snackbar neergezet worden zodat onze halfpension gasten hun maaltijd kunnen reserveren.

 

petitdejeuner

 

 
Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
 • Patricia G.

  Een hele goede sfeer! Het is heel waarschijnlijk dat ik terug kom. Het team is erg gastvrij en heeft ons laten genieten van hun blijheid en hun goede humeur tijdens ons hele verblijf. Heel erg bedankt en ga vooral zo door!
 • Chryst G.

  Ik heb in een nieuwe stacaravan (Eldapi Comfort - 2 kmr) verbleven, de accommodatie was ons goed bevallen. Helaas dachten onze buren dat ze zich alles konden veroorloven, een gebrek aan burgerzin, zeker 's avonds, ondanks de protesten van de bewaking! De kinderen vermaakten zich om de barbecues, die ter beschikking van de klanten staan, aan te steken. En wat deden de ouders?
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • P S.

  Geweldige activiteiten, een hele goede camping, erg aardige animatoren. We vinden het jammer te moeten vertrekken. Ik raad de camping aan, ik kom volgend jaar zonder aarzelen terug! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
 • Anais F.

  Een hele leuke vakantie, stacaravan in perfecte staat.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Stephanie I.

  Een leuke camping dankzij de ligging, de vele activiteiten en het entertainment. Geweldige animatoren en een goed team. Waarschijnlijk komen we terug. Ik raad de camping zeker aan. De rigueur bij de toegang tot de camping is alleen lichtelijk overdreven.
 • Nathalie L.

  Iedereen bedankt, we hebben een perfecte vakantie gehad. Het animatie team was geweldig, een super ontvangst? Niks op aan te merken, ik raad deze camping zeker aan. Tot volgend jaar!
Bekijk ook...

Campingplatz Ecureuil

★★★★