Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Halfpension bij de Camping La Ferme ★★★★

HalfpensionVan 2017

Halfpension + 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Koffie, thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + brood, boter en jam + 1 glas met sap.
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade Gourmande + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Het dagmenu of andere suggestie + dessert. (Bijv. Kip Basquaise of mosselen met friet + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.

175 € per persoon / per week

Halfpension van 2 tot 7 jaar
Het ontbijt (tussen 8 uur en 10 uur): Thee of chocolademelk + 1 chocolade broodje/croissant + 1 glas met sap
De lunch (tussen 12 uur en 14 uur) of het avondeten (tussen 19 uur en 21 uur): Voorgerecht + dessert (bijv. Een salade + pannenkoek of ijs) + 1 alcoholvrij drankje.
Of
Hoofdgerecht + dessert: (Bijv. Worst met friet of mosselen met friet) + pannenkoek of ijs + 1 alcoholvrij drankje.

147 € per persoon / per week

Er zal elke ochtend een bord met het dagmenu bij de snackbar neergezet worden zodat onze halfpension gasten hun maaltijd kunnen reserveren.

 

petitdejeuner

 

 
Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Patricia G.

  Een hele goede sfeer! Het is heel waarschijnlijk dat ik terug kom. Het team is erg gastvrij en heeft ons laten genieten van hun blijheid en hun goede humeur tijdens ons hele verblijf. Heel erg bedankt en ga vooral zo door!
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
 • Anais F.

  Een hele leuke vakantie, stacaravan in perfecte staat.
 • Brice M.

  Ons verblijf op deze camping is niet goed bevallen, we komen dan ook niet terug. Het animatieteam bereidt zich niet voor voor de shows, ze maken zich alleen druk om zich met elkaar te vermaken en niet de gasten. Een goed punt: Het team van de receptie is heel goed (beleefd, gastvrij en geeft goede inlichtingen.) ze doen hun werk goed. Ik hoop terug te kunnen komen.
 • Florent K.

  Een gemiddelde tevredenheid over onze vakantie: De zwembaden gingen te laat open (10 uur) en te vroeg weer dicht (19 uur). We hadden graag meer spelletjes in het zwembad gezien. Een positief punt: Top animatoren! We hebben een leuke vakantie gehad.
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • P S.

  Geweldige activiteiten, een hele goede camping, erg aardige animatoren. We vinden het jammer te moeten vertrekken. Ik raad de camping aan, ik kom volgend jaar zonder aarzelen terug! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • J .

  De accommodatie was heel comfortabel (we hebben in een Maldives verbleven). We hebben een leuke vakantie gehad. Het is heel waarschijnlijk dat we volgend jaar terug komen en ik raad de camping zeker aan. Gemiddelde tevredenheid.
 • P .

  Te veel herrie ‘s avonds na 23 uur ondanks het ingrijpen van de bewaking. De kampeerders zouden geïnformeerd moeten worden om respect voor anderen te hebben. Het zou handig zijn om de TV ruimte na 19 uur te openen, maar uitsluitend voor volwassenen. Gemengde gevoelens… We gaven de voorkeur aan het animatieteam van 2011.
Bekijk ook...

Campsite La Ferme

★★★★