Bungalow verhuur in de buurt van Royan in Charente Maritime

Wilt u op vakantie gaan aan de Atlantische kust? Kom naar onze camping l’Écureuil om een bungalowtent te huren in de buurt van Royan en breng een aangename kampeervakantie door in Charente-Maritime.

Filtres
Filters Filters verwijderen
Camping
Maximale capaciteit
Aantal kamers
Opties
Valider la sélection

Nos bungalows toilés, une alternative aux tentes

U heeft besloten om op vakantie te gaan in Charente-Maritime, maar u wilt niet al uw apparatuur meenemen? Huur een bungalowtent op onze camping l’Écureuil in Charente-Maritime.

De bungalowtent is als een grote tent maar dan in een hard omhulsel: gemeubileerd met tegels op de vloer, elektriciteit maar zonder stromend water: u vindt er de geest van kamperen in een tent maar met het extra comfort!

Het is geschikt voor maximaal vijf personen, heeft een volledig uitgeruste kitchenette, een woonkamer met bank en twee slaapkamers. Een overdekt terras met tuinmeubelen laat u genieten van het buitenleven en het gemeenschappelijke toiletgebouw is vlakbij.

Ontdek Charente-Maritime in een bungalowtent

De Charente-Maritime maakt deel uit van het grotere zuidwestelijke deel van Frankrijk, met een frontage aan de Atlantische Oceaan.

Om het te ontdekken, gaat er niets boven een campingvakantie in Royan of een campingvakantie in La Palmyre! En dat is maar goed ook, want onze camping l’Écureuil is ideaal gelegen, halverwege tussen deze twee badplaatsen, in het bos van La Courbe, en dicht bij het strand voor uw dagelijkse activiteiten.

Van daaruit kunt u het eiland Ré ontdekken, of het eiland Oléron, een boottochtje maken naar Fort Boyard, Rochefort-sur-Mer bezoeken of een bezoek brengen aan de dierentuin van La Palmyre in slechts enkele minuten!