Kwaliteit Toerisme Label voor de 4 sterren Camping La Ferme Eldapi Vacances

De 4-sterrencamping La Ferme in Charente Maritime heeft het kwaliteitslabel voor toerisme ontvangen voor de kwaliteit van haar dienstverlening

Wilt u uw vakantie doorbrengen op een camping in Royan en La Palmyre met kwaliteitsvoorzieningen? U kunt vertrouwen op het label Qualité Tourisme om het juiste etablissement voor u te vinden.
De toekenning van het label Kwaliteitstoerisme aan Camping La Ferme Eldapi Vacances.


Camping La Ferme in Charente Maritime is een van de weinige 4-sterren etablissementen aan zee die dit kwaliteitslabel hebben gekregen.

camping piscine labelise tourisme

De Charente Maritime: een veelzijdige bestemming

Dit referentiemerk in de wereld van het toerisme is aan ons etablissement toegekend als beloning voor onze talrijke kwaliteitsdiensten:

  • Waterpark met glijbanen
  • Overdekt zwembadRecente en goed uitgeruste stacaravans
  • Sport en vrije tijd in de zomer
  • Catering met menu’s en volpension
  • En altijd attent personeel aan de telefoon of ter plaatse

Vlakbij de mooiste stranden van de Atlantische kust, gelegen tussen Royan en La Palmyre, ontdek de Charente Maritime en kom nieuwe energie opdoen op een camping van kwaliteitstoerisme: Camping La Ferme biedt u stacaravans van kwaliteit en uitstekende diensten.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Camping La Ferme

Het label Qualité Tourisme in Frankrijk

Het label Qualité Tourisme werd in Frankrijk in 2005 door de staat in het leven geroepen: het is gebaseerd op talrijke criteria zoals onthaal, logies, catering en animatie en wordt toegekend aan toerismeprofessionals die aan deze kwaliteitsbenadering beantwoorden.

De 4-sterren camping La Ferme in Charente Maritime heeft het Label Qualité Tourisme ontvangen voor de kwaliteit van haar dienstverlening.

Ontdek de omgeving van de campings