Betalingsfaciliteiten

location pas cher charente maritime

Betaal uw vakantie in termijnen GRATIS!

Eldapi biedt u de mogelijkheid om in meerdere termijnen* te betalen (tot 7 keer) per cheque, ANCV vakantiecheque of creditcard, afhankelijk van de datum van uw aankomst, en zonder extra kosten.

Boek vroeg genoeg om ervan te profiteren en vertrek met een gerust hart!

  • U boekt 5 maanden voor uw aankomst U kunt betalen in 4 termijnen (1 termijn op het moment van boeken, de andere 3 in de volgende maanden).
  • U boekt 4 maanden voor uw aankomst U kunt betalen in 3 termijnen (1 termijn op het moment van boeken, de andere 2 in de volgende maanden).
  • U boekt 3 maanden voor uw aankomst U kunt in 2 termijnen betalen (1 termijn op het moment van boeken, de tweede de volgende maand).

Betaling in meerdere tranches zonder kosten na aftrek van de VACAF-steun

De wijze van betaling in meerdere termijnen blijft hetzelfde, wij trekken eerst uw Vacaf-bijdrage af, daarna wordt de rest van de kosten zonder kosten over de maand gespreid.

U boekt bijvoorbeeld een vakantie in januari die 700 euro kost voor de maand augustus, waarbij VACAF 50% van de kosten betaalt zonder plafond.

350 € zal direct worden afgetrokken van het totaalbedrag van het verblijf, u heeft dan 350 € te betalen aan de camping die u kunt spreiden:

15 januari: 50 €, 15 februari: 50 €, 15 maart: 50 €, 15 april: 50 €, 15 mei: 50 €, 15 juni: 50 €, 15 juli: 50 €.

Wenst u een gedetailleerde offerte en een gepersonaliseerde betalingsregeling?

Een adviseur zal u antwoorden op 05.46.39.14.46 of per e-mail.

*Het totale bedrag van het verblijf moet 1 maand voor de datum van aankomst in de gehuurde accommodatie (bungalow, stacaravan, chalet) worden betaald.

*Het saldo van het verblijf moet worden betaald op de dag van aankomst op de camping.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen