Kampeerplaatsen

Bent u op zoek naar een groene vakantie op een mooie staanplaats in Charente Maritime? De Eldapi campings bieden u een puur ontspannen verblijf in Saint-Augustin-sur-Mer, op gastvrije, groene kampeerplaatsen: de ideale manier om te genieten van de buitenlucht en nieuwe energie op te doen tegen een lage prijs! 

Filtres
Filters Filters verwijderen
Maximale capaciteit
Aantal kamers
Opties
Valider la sélection
location emplacement royan

Staanplaatsen in Charente-Maritime vanaf 80 m² 

Ruimte is precies waar we van dromen op vakantie: stel je voor, op een paar minuten van de zee en de stranden, een prachtig stuk grond waarop je je tent kunt opzetten, je eethoek en je ligstoelen kunt installeren, en met je kinderen kunt ballen!

De grote oppervlakte van onze traditionele kampeerplaatsen in Charente-Maritime is ook ideaal voor vakantiegangers in campers en caravans: echte privétuinen, ze garanderen u rust en privacy dankzij hun natuurlijke omheiningen beplant met hagen en prachtige bomen.

Ver weg van de onpersoonlijke en betonnen parkings die vaak voor campers gereserveerd zijn, kunt u uw bestelwagen hier in een rustgevende omgeving stilzetten en genieten van een eigen natuurlijke ruimte om te verblijven.

De standplaatsen op onze campings in Saint-Augustin-sur-Mer zijn groot genoeg om een grote voortent of tent aan uw caravan of camper te bevestigen.

In een verjongende omgeving brengt u uw vakantie in alle rust door, zonder u zorgen te hoeven maken over de buren. Een rust die gezelligheid niet in de weg staat: u profiteert ook van alle diensten en faciliteiten van onze campings in Charente-Maritime en hun gezellige animatie! 

Comfortabele plaatsen in Saint-Augustin-sur-Mer 

In de etablissementen van Eldapi betekent een kampeervakantie niet dat u moet afzien van comfort, verre van dat!

De sanitaire voorzieningen bieden u alle voorzieningen die u dagelijks nodig hebt en omvatten zelfs een wasruimte, wat erg praktisch is als u terugkomt van het strand of als u met kleine kinderen verblijft.

Op onze kampeerplaatsen in Charente-Maritime is alles zo ingericht dat u tot 2 of 3 weken aaneengesloten van uw vakantie kunt genieten als u daar zin in heeft.

Gemeenschappelijke barbecues zijn beschikbaar, en natuurlijk zijn de plaatsen zo ingericht dat u kunt genieten van uw eigen faciliteiten, met toegang tot WiFi en 8 amp elektriciteitspunten.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen

Wat ze leuk vonden:
Tout était parfait
D. Marie
★★★★★
★★★★★