Camping dichtbij de dierentuin van La Palmyre

La Palmyre is een bekende badplaats in de Charente-Maritime (17). Naast de fijne zandstranden en de zon, is La Palmyre ook bekend om zijn dierentuin.

Een van de meest gerenommeerde in Europa:

De dierentuin van La Palmyre, die in 1966 werd geopend, is nu het meest bezochte dierenpark van Frankrijk en een van de beroemdste van Europa! De dierentuin ligt in het hart van het dennenbos en beslaat 18 hectare. Er zijn ijsberen, een tropische broeikas, olifanten, enz.

visiter zoo palmyre

De vakantie begint nu!

De keuze van La Palmyre, in Charente-Maritime (17), als vakantiebestemming is al een garantie voor een geslaagd verblijf. Naast de beroemde dierentuin van La Palmyre, belooft de badplaats aangename momenten op de mooiste stranden van het departement.

Niet ver daarvandaan zetten de 4-sterrencampings La Ferme en L’Ecureuil de betovering voort: zwembaden, waarvan één overdekt, eersteklas voorzieningen, een rustige en ontspannende omgeving…

Bos, strand en platteland: de trifecta!

Camping La Ferme biedt namelijk een verblijf in een oude boerderij die in de jaren 1960 is omgebouwd tot een 4-sterrencamping. L’Ecureuil, een andere groepscamping van Eldapi Vacances, nodigt u uit voor een verblijf in het hart van het pijnboombos, op 5 minuten van het strand en in de buurt van de mooiste plekjes, met name de dierentuin van Palmyre.

Beide bieden alle soorten accommodatie: stacaravans, chalets en bungalows, en niet te vergeten staanplaatsen voor uw tent, caravan of camper!

Ontdek de omgeving van de campings