Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Het waterpark van de Camping La Ferme ★★★★

Het waterpark van de 4-sterren Camping la Ferme

Zon, warme lucht, ligstoelen en parasols, in het warme water duiken, een geamuseerd oogje op de kinderen houden die heerlijk spetteren of al lachend van de glijbaan roetsen!

Het verwarmde waterpark van de 4-sterren camping La Ferme biedt:

1 Overdekt en verwarmd zwembad van 17.60 x 8.60 m.

 

1 Verwarmd zwembad van 16.60 x 8.60 m met een 20 meter lange glijbaan voor de kinderen, en ook... voor de grote kids.

 

1 Spetterbadje van 66 m² met een 5 meter lange glijbaan die aan de allerkleintjes is aangepast.

 

Het overdekte en verwarmde zwembad is beschikbaar vanaf 02 april 2016, de andere zwembaden met glijbanen vanaf 25 juni 2016. De temperatuur van het water verschilt afhankelijk van het seizoen, maar ligt gemiddeld tussen 24°C en 28°C.

Het is verplicht een zwembroek en de camping's armband te dragen. Zwemshorts zijn niet toegestaan.

 

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • Quentin G.

  We waren vorig jaar al op de camping, we vonden het animatie team van 2011 beter, zij waren echt geweldig. Jammer dat er geen broodrooster in onze accommodatie was. Goede kwaliteit/ prijs verhouding, we komen voor de derde keer terug in 2013! Een uitstekend verblijf.
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
 • O .

  Een goede prijs/kwaliteit verhouding, veel entertainment, spellen voor de kinderen (trampolines, springkastelen,...), geweldig. Een goed betaalbaar tarief gezien de kwaliteit van de diensten vergeleken met andere campings. Een heel leuk verblijf.
 • Daniel T.

  Wij hebben gekampeerd op een standplaats die een goede ligging had, hoewel de vuilnisbakken aan de ingang van de camping staan, wat niet zo praktisch is. De rigueur wat betreft de toegang met de auto is wat overdreven, maar de ontvangst was heel aangenaam. Wij vonden het moeilijk om weer weg te moeten gaan.
 • Florent K.

  Een gemiddelde tevredenheid over onze vakantie: De zwembaden gingen te laat open (10 uur) en te vroeg weer dicht (19 uur). We hadden graag meer spelletjes in het zwembad gezien. Een positief punt: Top animatoren! We hebben een leuke vakantie gehad.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Anais F.

  Een hele leuke vakantie, stacaravan in perfecte staat.
 • Jerome H.

  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Accommodatie helemaal naar tevredenheid, uitstekend animatie team. Nog bedankt voor de vele verschillende animaties. Jammer dat je niets kunt doen tegen de onbeleefdheid van andere mensen: Sommige kampeerders maakten erg veel lawaai na 23 uur. De accommodatie was heel comfortabel.
 • Nathalie L.

  Iedereen bedankt, we hebben een perfecte vakantie gehad. Het animatie team was geweldig, een super ontvangst? Niks op aan te merken, ik raad deze camping zeker aan. Tot volgend jaar!
Bekijk ook...

Camping La Ferme

★★★★