Eldapi
+33 5.46.39.14.46
Maandag tot zaterdag van 9u tot 19u
Welkom bij

Camping La Ferme ★★★★

Boek
nu!

Het waterpark van de Camping La Ferme ★★★★

Het waterpark van de 4-sterren Camping la Ferme

Zon, warme lucht, ligstoelen en parasols, in het warme water duiken, een geamuseerd oogje op de kinderen houden die heerlijk spetteren of al lachend van de glijbaan roetsen!

Het verwarmde waterpark van de 4-sterren camping La Ferme biedt:

1 Overdekt en verwarmd zwembad van 17.60 x 8.60 m.

 

1 Verwarmd zwembad van 16.60 x 8.60 m met een 20 meter lange glijbaan voor de kinderen, en ook... voor de grote kids.

 

1 Spetterbadje van 66 m² met een 5 meter lange glijbaan die aan de allerkleintjes is aangepast.

 

Het overdekte en verwarmde zwembad is beschikbaar vanaf 02 april 2016, de andere zwembaden met glijbanen vanaf 25 juni 2016. De temperatuur van het water verschilt afhankelijk van het seizoen, maar ligt gemiddeld tussen 24°C en 28°C.

Het is verplicht een zwembroek en de camping's armband te dragen. Zwemshorts zijn niet toegestaan.

 

Uw beoordelingAlle beoordelingen
 • N .

  Echt niet leuk om te moeten vertrekken: De animatoren waren uitstekend, ik heb er echt van genoten, alles was perfect. Ik hoop er terug te kunnen keren. Trampolines, springkastelen, hartstikke leuk.
 • J .

  De accommodatie was heel comfortabel (we hebben in een Maldives verbleven). We hebben een leuke vakantie gehad. Het is heel waarschijnlijk dat we volgend jaar terug komen en ik raad de camping zeker aan. Gemiddelde tevredenheid.
 • P .

  Te veel herrie ‘s avonds na 23 uur ondanks het ingrijpen van de bewaking. De kampeerders zouden geïnformeerd moeten worden om respect voor anderen te hebben. Het zou handig zijn om de TV ruimte na 19 uur te openen, maar uitsluitend voor volwassenen. Gemengde gevoelens… We gaven de voorkeur aan het animatieteam van 2011.
 • Florent K.

  Een gemiddelde tevredenheid over onze vakantie: De zwembaden gingen te laat open (10 uur) en te vroeg weer dicht (19 uur). We hadden graag meer spelletjes in het zwembad gezien. Een positief punt: Top animatoren! We hebben een leuke vakantie gehad.
 • Quentin G.

  We waren vorig jaar al op de camping, we vonden het animatie team van 2011 beter, zij waren echt geweldig. Jammer dat er geen broodrooster in onze accommodatie was. Goede kwaliteit/ prijs verhouding, we komen voor de derde keer terug in 2013! Een uitstekend verblijf.
 • H .

  Een nieuwe accommodatie, schoon, een efficiënt team, een leuk verblijf MAAR het zwembad en de trampolines sluiten te vroeg (19 uur).
 • Alexandre V.

  Wij zijn een stel zonder kinderen en wij hebben een heel prettig verblijf in deze camping gehad. Een aardig team, hartelijke ontvangst, beschikbaar en effici
 • Sandrine R.

  Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ik raad de camping zeker aan, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een heel leuk team met animatoren. Een aardig team.
 • F .

  Een rustige camping, een nieuwe stacaravan, een overdekt zwembad, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige nadeel: Het personeel van de snackbar is niet erg vrolijk.
 • JM L.

  Een uitstekend verblijf, het is heel waarschijnlijk dat ik volgend jaar terug kom. Een schone accommodatie, vele activiteiten: Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bekijk ook...

Campsite l'Ecureuil

★★★★