Goedkoop kamperen Charente Maritime

Bent u op zoek naar een goedkope stacaravan om te huren in Charente-Maritime? Ontdek de goedkoopste vakantieaccommodaties op onze campings in de buurt van de stranden van Charente-Maritime: voordelige stacaravans en groene staanplaatsen voor tenten, caravans en campers.

Filtres
Filters Filters verwijderen
Camping
Maximale capaciteit
Aantal kamers
Opties
Valider la sélection
location mobil home charente maritime

Goedkope campings met stacaravans in Charente-Maritime 

Eldapi biedt u twee gastvrije campings in Saint-Augustin-sur-Mer, voor een goedkope vakantie in Charente-Maritime. Of u nu met z’n tweeën bent of met het gezin, op onze campings vindt u voordelige stacaravans die aan uw wensen voldoen.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige en zeer economische accommodatie, kunt u kiezen voor een bungalowtent of een stacaravan zonder sanitaire voorzieningen.

Voor twee personen, met of zonder kinderen, worden de stacaravans met 2 kamers voor 4 personen met sanitair verhuurd vanaf 348 euro per week in het laagseizoen en 815 euro voor 7 nachten in het hoogseizoen.

Bent u met een groot gezin of met vrienden op vakantie?

U kunt ook genieten van een stacaravan met 3 slaapkamers in Charente-Maritime vanaf 371 euro per week aan het begin van september, en vanaf 946 euro in het hoogseizoen. Als u extra comfort wenst, is het Premium gamma beschikbaar vanaf 409 euro voor 7 nachten in het laagseizoen.

Met een week huur voor zo’n lage prijs, zult u zeker in staat zijn om te genieten van het restaurant of het plannen van vele activiteiten met uw partner of familie in de omgeving!

Goedkope camping in Charente-Maritime voor tent en camper 

Reist u met een camper door de Charente-Maritime en bent u op zoek naar een goedkope camping in de buurt van Royan en La Palmyre?

Ontdek onze camping l’Écureuil, een gastvrij etablissement dat goedkope kampeerplaatsen aanbiedt voor vakantiegangers met tent, camper of caravan.

Plaats uw tent of camper op een mooie afgebakende staanplaats vanaf 30,30 euro per nacht voor twee personen: het tarief is inclusief toegang tot alle faciliteiten, inclusief het zwembad, van eind juni tot eind augustus.

Met elektriciteit, kunt u genieten van een geweldige vakantie in Charente-Maritime in een caravan, camper of tent met uw auto vanaf 34,80 euro. Een goed plan om te profiteren van een met gras begroeide standplaats, vele diensten en vriendelijke animaties.

Vroeg boeken of last minute promoties geven u de mogelijkheid om van nog lagere prijzen te profiteren. Onze campings zijn ook VACAF-erkend: u kunt dus uw CAF-vakantiecheques gebruiken om de prijs van uw verblijf geheel of grotendeels te betalen.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen

Frais de dossiers offerts