Campings met waterpark en verwarmd overdekt zwembad

Wilt u tijdens uw vakantie van het zwembad genieten? De 4-sterren Eldapi campings, La Ferme en L’Écureuil, liggen naast elkaar in de buurt van Royan en La Palmyre en bieden u de mogelijkheid te genieten van een groot gemeenschappelijk zwembad en talrijke activiteiten en spelletjes. Kikkerbaden, glijbanen, waterstralen… De zwembaden van beide etablissementen zullen zowel kinderen als volwassenen bekoren.

camping piscine royan

Het waterpark: een paradijs voor jong en oud

Afhankelijk van uw stemming van de dag, kiest u het waterpark van uw keuze. De kleintjes zullen het heerlijk vinden om rond te spetteren en zich te vermaken in het pierenbadje van het verwarmde zwembad. De gloednieuwe waterspeeltuin met zijn vele waterstralen is een heerlijke plek om te vertoeven als de temperaturen hoog oplopen. De waterspelen zijn een geweldige manier om af te koelen!

De 5 meter lange glijbanen zullen een van de favoriete activiteiten van uw kinderen zijn tijdens uw verblijf. Ze zullen het geweldig vinden om er op volle snelheid af te glijden. Maak je geen zorgen, je kunt ze in de gaten houden terwijl je op de ligbedden rond de zwembaden ligt.

Geniet van het overdekte zwembad in Charente-Maritime

Op camping La Ferme, in de buurt van Royan en La Palmyre, kunt u vanaf april genieten van de geneugten van het water in een verwarmd en overdekt zwembad. De watertemperatuur ligt tussen 24 en 28° en is ideaal. De kleintjes kunnen hun favoriete spelletjes doen in het overdekte pierenbad zonder bang te hoeven zijn om kou te vatten.

Regen of zonneschijn, u kunt tijdens uw verblijf van de zwembaden genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer! s Ochtends is het iets minder druk in de zwembaden en zijn ze beschikbaar voor mensen die een beetje willen bewegen. De meer atletische kunnen wat zwemmen of spieroefeningen doen.

Neem tijdens uw gezinsvakantie de tijd om te ontspannen en te genieten. Of het nu binnen of buiten is, het zwembad wordt uw favoriete plek. Waterliefhebbers kunnen ook genieten van de geneugten van de zee. U kunt ook de stranden in de buurt van de camping ontdekken. Het lijdt geen twijfel dat u een geweldige vakantie zult hebben in Charente-Maritime.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen