Campings aan de Atlantische kust

De Atlantische Kust! Het is een paradijs voor vakantiegangers en heeft vele troeven: zon, kilometerslange fijne zandstranden… Aan deze kust beloven de Charente-Maritime en haar vermaarde badplaatsen een stralende vakantie!

Van de oceaan naar het binnenland

De Atlantische kust, en in het bijzonder de Charente-Maritime, heeft vele attracties: allereerst zijn er de grote fijne zandstranden van het estuarium van de Gironde en de beroemde badplaatsen (Royan en La Palmyre).

Maar er is ook de charme van de eilanden Ré, Oléron, Aix of Madame; Fort Boyard; het oesterbekken van Marennes; de zachtheid van het land, de pijnboombossen… Zeker, het hele departement Charente-Maritime nodigt u uit om te ontspannen en te ontdekken.

camping cote atlantique

Camping, de oplossing voor een natuurvakantie!

De campings La Ferme en L’Écureuil liggen op 5 minuten van de stranden, in de buurt van de beroemde badplaatsen Royan en La Palmyre, en bovendien in het hart van het pijnboombos!

Familiecampings van de groep Eldapi Vacances, La Ferme en L’Écureuil bieden alle soorten accommodatie aan zee: stacaravans, bungalowtenten, chalets, staanplaatsen voor tenten, campers, caravans…

Waarom duik je niet in het zwembad?

Met dergelijke aanbiedingen is kamperen aan de Atlantische kust een garantie voor een geslaagde vakantie aan zee. Inderdaad, La ferme en L’Écureuil bieden niet alleen stacaravans te huur aan!

Het is ook een 4-sterren aanbod met zwembaden, waarvan één overdekt, enz. Campings aan de Atlantische kust van de groep Eldapi Vacances, La Ferme en L’Écureuil maken een vakantie in Charente-Maritime gemakkelijk!

Ontdek de omgeving van de campings