Campings in de buurt van Mornac-sur-Seudre

Mornac-sur-Seudre, een voormalige vissers- en handelshaven in Charente-Maritime (17), is ook een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het is een ideale vakantiebestemming en een zeer populaire plaats voor toeristen. De oplossing? Zoek een camping in de buurt van Mornac-sur-Seudre!

Een van de mooiste dorpen

De Charente-Maritime (17), die profiteert van een uitzonderlijk klimaat, trekt steeds meer toeristen aan. Naast de badplaatsen La Palmyre en Royan, die u niet mag missen, is Mornac-sur-Seudre een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Een ideale plek voor een familievakantie.

decouvrir monarc sur seudre

Twee campings om uit te kiezen!

Dankzij Eldapi Vacances liggen er twee campings in de buurt van Mornac-sur-Seudre op u te wachten voor een kort verblijf of een langere vakantie: La Ferme en L’Ecureuil liggen in de gemeente Saint-Augustin-sur-Mer, in de Charente-Maritime (17). Beiden hebben een 4-sterren rating. Wat een belofte voor een succesvol verblijf!

Van chalet tot tent…

Wat de accommodatie betreft, is er ook keuze: de twee campings verhuren stacaravans, chalets en bungalowtenten, maar ook staanplaatsen voor uw tent, caravan of camper. La Ferme en L’Ecureuil, gelegen op het kruispunt van de bezienswaardigheden van het departement, tussen de oceaan en het pijnboombos, hebben heel wat te bieden! Het enige wat je hoeft te doen is kiezen tussen het huren van een stacaravan of de eenvoud van een tent…

Ontdek de omgeving van de campings