Campings in de omgeving van Saint-Palais-sur-Mer 4 sterren

Het voorbereiden en organiseren van de vakantie laat al even op zich wachten… Alleen al het noemen van Saint-Palais-sur-Mer, een stad in Charente-Maritime (17), is voldoende om ons mee te voeren naar de kust van Zuidwest-Frankrijk.

Badplaats:

Saint-Palais-sur-Mer, gelegen aan de monding van de Gironde, is al sinds het einde van de 19e eeuw een populaire badplaats. De architectuur is open naar de oceaan en laat de geschiedenis zien van de Belle Epoque tot de Roaring Twenties.

Nog een bijzonderheid: Saint-Palais-sur-Mer ligt in het hart van een pijnboombos. Tussen de oceaan en het groen verenigt de commune een levenskunst waar men snel de smaak te pakken krijgt.

location saint palais sur mer

Vakantie… een realiteit!

Droom niet langer en maak die vakantiewens werkelijkheid.

Eldapi Vacances biedt een keuze uit twee campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer in Charente-Maritime (17): La Ferme en L’Écureuil.

Dit zijn twee 4-sterren campings gelegen in het hart van het bos van Coubre en dicht bij de zee. Beide hebben zwembaden, diensten van hoge kwaliteit en een ideale ligging tussen land en zee.

Huur een stacaravan of een tent, de keuze is aan u!

Deze twee campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer bieden alle soorten accommodatie: stacaravans, bungalowtenten, chalets of zelfs staanplaatsen voor uw tenten, caravans of campers.

De campings van Eldapi Vacances zijn ook de bron van vele activiteiten en diensten. Uw vakantie kan beginnen.

Bent u van plan om uw volgende vakantie in Charente-Maritime aan zee door te brengen?

Onze campings zijn ideaal gelegen voor al uw must-see bezoeken, op slechts 7 km van Saint-Palais-sur-Mer. Zet uw bagage neer op de camping en ontdek het uitzonderlijke erfgoed van de stad tussen zijn historische en natuurlijke juwelen.

mobil home saint palais sur mer

2 viersterrencampings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer

Geniet van een idyllische vakantie op onze Eldapi Vacances campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer.

Onze openluchthotels La Ferme en Écureuil ontvangen u in een warme sfeer. Ontdek een groot aantal diensten die nuttig zijn in het dagelijks leven (wasserij, verhuur van babyspullen, TV-ruimte, snackbar, multisportterrein…) en vele activiteiten.

Toegang tot een verwarmd zwemparadijs met de ideale temperatuur, gezellige thema-avonden en diverse sporten zoals minigolf, volleybal, boogschieten…

Onze campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer hebben ook twee kinderclubs waar kinderen zich kunnen vermaken met allerlei recreatieve activiteiten.

Verhuur van stacaravans Saint-Palais-sur-Mer

Als u op zoek bent naar accommodatie in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer voor uw volgende familievakantie, zoek dan niet verder!

Onze campings bieden een ruime keuze aan stacaravanmodellen met 1 tot 3 slaapkamers en tot 33 of 47 m2, afhankelijk van het gekozen buitenhotel. Terwijl de grotere perfect zijn voor grote gezinnen, zijn de kleinere geschikt voor koppels. Verschillende modellen bieden, afhankelijk van het gamma, interessante opties zoals een kluis om waardevolle spullen in op te bergen, airconditioning bij zeer warm weer, of een vriezer om voedsel langer te bewaren.

Alle stacaravans hebben een volledig ingerichte kitchenette, een eethoek, een doucheruimte, een toilet en slaapkamers uitgerust met dekbedden en matrasbeschermers voor een comfortabele nachtrust. Een houten terras completeert de set om van het bucolische landschap van de plaats te genieten. Boek snel uw accommodatie op een van onze campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer!

Camping Saint-Palais-sur-Mer met zwembad

Zin om een duik te nemen? Daar zijn onze aquatische gebieden voor! Ideaal voor een ontspannende pauze na uw uitstapjes in Saint-Palais-sur-Mer, kom en ontdek de verwarmde zwembaden van onze twee campings, ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen, met inbegrip van peuters.

Er is een overdekt zwembad in La Ferme, inclusief een peuterbad en een 5 meter lange glijbaan, die beide perfect zijn voor peuters. Zwem baantjes of ontspan in een ligstoel aan de rand van het water terwijl u een oogje op de kinderen houdt.

De camping Écureuil heeft ook een kinderzone met een pierenbad en een speelbad met waterstralen. Oudere kinderen kunnen genieten van een duik in het openluchtzwembad met een 20 meter lange glijbaan. Aan waterpret geen gebrek op onze campings in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer!

plage saint palais sur mer

Camping op 7 km van de stranden van Saint-Palais-sur-Mer

De zee is een essentieel onderdeel van uw kampeervakantie in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer. Schitterende kustlandschappen, een prachtig kleurenpalet in de lucht op het strand bij zonsondergang, de mogelijkheid om te baden in een andere omgeving dan het zwembad… Het is een charmante omgeving die u ook in staat stelt om te genieten van activiteiten die u nergens anders zou kunnen doen: surfen, excursies naar de zeebodem, boottochten…

U kunt ook uren genieten van strandspelletjes met uw kinderen, van kastelen bouwen en zandbakken tot een zwemwedstrijd.

Vanaf onze Eldapi Vacances campings bent u in enkele minuten bij de vele kreken en stranden van Saint-Palais-sur-Mer. Op 7 km afstand vindt u de fijne zandstranden van de Grande Côte, het Plage du Bureau, het Plage du Concié, het Plage de Nauzan en het Plage du Platin.

Vakantie in Saint-Palais-sur-Mer

Profiteer van uw bezoek aan Saint-Palais-sur-Mer om het rijke historische en natuurlijke erfgoed te verkennen. Ontdek de geschiedenis van de stad aan de hand van de romaanse kerk uit de 12e eeuw, de dorpen, maar ook de “carrelets” en de wijken met prachtige villa’s.

In Saint-Palais-sur-Mer kunt u ook rotsen ontdekken die beroemd zijn om hun legendes, zoals de bron van Auture en de Duivelsbrug. De Duivelsbrug is bereikbaar via het douanepad langs de kust, dat zich leent voor een begeleide wandeling “Sur le sentier des douaniers” over 1,2 km gedurende 2 uur. Dit is een gelegenheid om de mooie witte kapel van de Aviators te ontdekken, evenals het Maison des Douanes, een ruimte gewijd aan de kunst en aan de ontdekking van de kust.

Verleng de ontdekking van de natuurlijke omgeving van Saint-Palais-sur-Mer door met het gezin van het strand te genieten.

Ontdek de omgeving van de campings