Kamperen Saint-Sulpice-de-Royan

De gemeente Saint-Sulpice-de-Royan, gelegen aan de Atlantische kust, is een ideale bestemming voor een ontspannende vakantie. Gerenommeerd om zijn microklimaat, biedt het vakantiegangers een omgeving die bevorderlijk is voor rust en kalmte. In dit dorp aan zee worden het hele jaar door talrijke evenementen georganiseerd: bals, plattelandsmaaltijden, diverse festivals, enz.

Voor uw vakantie in de buurt van Saint-Sulpice-de-Royan biedt de groep Eldapi Vacances u een verblijf op één van haar twee 4-sterren campings.

location hebergement saint sulpice royan

Ontdek de regio Charente-Maritime:

Of het nu voor een weekend is of voor een paar dagen, de Charente-Maritime zal u zeker bekoren. Met zijn meer dan honderd kilometer lange Atlantische kust blijft de regio een zeer populaire bestemming voor liefhebbers van een vakantie aan zee. Het achterland van de Charente-Maritime met zijn vredige vlaktes is ideaal voor een rustig verblijf, ver van de drukte.

Reserveer uw camping in de buurt van Royan :

Gelegen op slechts 5 minuten van de Atlantische kust en de stranden, verwelkomen onze twee campings: La Ferme* en L’Écureuil* u in een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Met familie of vrienden kunt u kiezen uit verschillende soorten accommodatie: stacaravan, bungalow, chalet, tent, caravan of camper. 

Profiteer van de beste tarieven en uitzonderlijke promoties door vandaag nog uw weekend of verblijf op een van onze twee campings te boeken.

Ontdek de omgeving van de campings

Frais de dossiers offerts