Stranden in de buurt van Eldapi Vacances campings

Genieten van het platteland aan zee

Uw hart ligt bij het platteland of de zee. De campings van Eldapi Vacances liggen in de buurt van Saint-Palais-sur-Mer, in het kleine dorpje Saint-Augustin. De camping Ecureuil ligt beschut door het bos van Coubre, terwijl de camping Ferme zich onder de bomen in het centrum van het dorp bevindt. Beide hebben prachtige verwarmde zwembaden met kinderbadjes voor de kinderen. Maar als uw voorkeur uitgaat naar de kust, hebt u toegang tot het grootste strand van de streek, de Grande Côte.

plage charente maritime

Eindeloos zand op het strand van de Grande Côte

Een kleine rustige weg passeert op 300 meter van de campings. Als u 5 minuten rijdt, vindt u een gratis parkeerplaats onder de bomen van het bos, beschut tegen de zon. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat u geen files hoeft te trotseren om deze oase van rust, omzoomd door duinen en pijnbomen, te bereiken. U zult genieten van deze prachtige zandstrook die zich over bijna 2,5 km uitstrekt van Saint-Palais-sur-Mer tot La Palmyre. De Grande Côte heeft blokhuizen uit de Tweede Wereldoorlog en u kunt er aan strandzeilen doen.

De stranden van Charente-Maritime

De Charente-Maritime staat bekend om zijn aangename kusten die uitlopen in de Atlantische Oceaan. Langs de Sentier des douaniers kunt u een wandeling maken langs de 5 km lange kustlijn, altijd met uitzicht op de vuurtoren van Cordouan. Het strand van Bureau is levendig in de zomer en het strand van Nauzan is ideaal voor gezinnen en zeilliefhebbers. De rotsen dringen binnen aan de oever van Le Platin, afgelegen midden in een woonwijk met een prachtig uitzicht op de vuurtoren van Terre-Nègre. Tot slot zult u genieten van de baai van Concié, omzoomd met “carrelets” op palen

Lijst van de stranden in de buurt van de campings in Saint-Palais-sur-Mer :

  • Grande Côte-strand (dichtstbijzijnde 5/10 minuten met de auto of 35 minuten met de fiets)
  • Bureau Beach
  • Nauzan Strand
  • Platin Beach
  • Concié strand

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen

Frais de dossiers offerts