Algemene Verkoopvoorwaarden

Alle reserveringen voor een standplaats moeten vergezeld worden door een aanbetaling van 30 % van het totale bedrag van het verblijf + € 28 reserveringskosten (€9 in het laag seizoen) + eventueel de annuleringsgarantie. Het openstaande bedrag moet op de aankomstdag voldaan worden.

Alle reserveringen voor een huuraccommodatie moeten vergezeld worden door een aanbetaling van 30% van het totale bedrag van het verblijf + € 28 reserveringskosten (€9 in het laag seizoen) + eventueel een annuleringsgarantie. Het openstaande bedrag moet 4 weken voor de aankomstdag voldaan zijn.

De mogelijkheden om in 6 termijnen zonder extra kosten te betalen.

1 – Voor alle reserveringen van huur accommodaties moet er een borg in twee cheques gegeven worden tijdens de betaling van het openstaande bedrag of ter plaatse: € 300 voor eventuele schade (beschadigingen, breuk) + € 50 voor de eindschoonmaak.

2 – Het huurcontract van de accommodatie/standplaats is naamsgebonden. Het is verboden de standplaats of de huuraccommodatie aan een derde partij uit te lenen of onder te verhuren.

3 – In het geval van een vervroegd vertrek, voor welke reden dan ook, zal het totaalbedrag van het aantal gereserveerde dagen aan de camping te voldoen zijn.

4 – Alle wijzigingen die een verandering van het te betalen bedrag met zich meebrengen (meer of minder) moet bij aankomst onmiddellijk vermeld worden. In het geval van een onjuiste opgave door de huurder, zal deze huidige overeenkomst onmiddellijk geannuleerd worden en de overgemaakte / betaalde bedragen zullen aan de verhuurder verschuldigd blijven.

5 – U moet ons op de hoogte stellen van alle eventuele vertragingen of verlate aankomst om het recht op uw bezetting te behouden. Het management reserveert zich het recht om de voorziene standplaats of accommodatie te gebruiken in het geval er geen nieuws is ontvangen 48 uur na de verwachte aankomstdatum. In het geval van annulering minimaal 30 dagen voor de verwachte aankomstdag, na ontvangst van een aangetekende brief, zal de aanbetaling met aftrek van de kosten, aan u terugbetaald worden, in het geval u een annuleringsgarantie ter waarde van € 25 per week heeft afgesloten. Wanneer deze termijn verlopen is, zullen de betaalde bedragen verschuldigd blijven, behalve in geval van overmacht.

6 – Juridische bevoegdheidsclausule: Eventuele geschillen vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de arrondissementsrechtbank van La Rochelle (Dept. 17), Frankrijk.

7 – Na het versturen van het ingevulde en getekende contract zal er een bevestiging aan u retour gezonden worden.

8 – Voor meer details betreffende de algemene verhuurvoorwaarden van elke camping verzoeken wij u vriendelijk u tot de voorwaarden in onze brochure te wenden.

Het kan voorkomen dat er tijdens uw verblijf foto’s van u gemaakt worden. Dit materiaal kan in onze documentatie gebruikt worden. In het geval u dit niet wenst, verzoeken wij u vriendelijk ons per aangetekend schrijven bericht te geven en een copie van uw identiteitsbewijs toe te voegen.