Campings in de buurt van het Aquarium van La Rochelle

Bent u in La Rochelle voor de feestdagen? Het aquarium van La Rochelle, in Charente-Maritime (17), staat ongetwijfeld op uw agenda. Het aquarium van La Rochelle is een toeristische trekpleister die u niet mag missen. Het is een van de vele attracties van de stad!

Wat doe je met de feestdagen?

De Charente-Maritime (17) is een ideale vakantiebestemming met volop zon en fijne zandstranden! En La Rochelle is een van de mooiste steden van het departement. Tussen traditionele charme en activiteiten aan zee is de duizend jaar oude stad erin geslaagd haar attracties te behouden en te ontwikkelen. Vandaag is de belangrijkste stad tussen de mondingen van de Loire en de Gironde het decor van uw vakantie.

decouvrir aquarium la rochelle

Op weg naar de camping

De campings van de groep Eldapi Vacances liggen in de buurt van La Rochelle en bieden de charme van dit departement. La Ferme, een oude boerderij omgebouwd in de jaren 1960, en L’Ecureuil, aan de poort van het eiken- en dennenbos, zijn twee 4-sterren campings die wedijveren in ideeën om uw vakantie onvergetelijk te maken!

Ontspanning en activiteiten!

Met een waterpark en vele andere activiteiten bieden de campings La Ferme en L’Ecureuil u een verblijf naar wens: ontspanning dankzij de 4-sterren diensten en activiteiten dankzij de verschillende animaties. Profiteer van de ideale ligging van deze twee campings van de groep Eldapi Vacances: gelegen in de stad Saint-Augustin-sur-Mer, het strand ligt op slechts 5 minuten afstand en de grote badplaatsen zijn heel dichtbij!

Ontdek de omgeving van de campings