Campings bij Fort Boyard

De Charente-Maritime streek heeft vele zandstranden, heerlijke culinaire specialiteiten en een rijk cultureel erfgoed waaronder het beroemde Fort Boyard, gebouwd in de 19e eeuw in de diepte van de Atlantische Oceaan. Het Fort werd oorspronkelijk gebouwd ter verdediging van de Atlantische kustlijn en de eilanden Aix en Oléron. Het was een detentiecentrum voordat het een internationale ster werd in de gelijknamige TV-spelshow.

Een uniek en historisch monument, verankerd in de oceaan en in de harten van de Charente-bevolking, een cruise rond Fort Boyard is een onmisbare activiteit tijdens uw verblijf in de regio. Voor een ongewone en culturele vakantie, aarzel dan niet om uw huuraccommodatie in een stacaravan te reserveren op een camping in de buurt van Fort Boyard!

tourisme fort boyard

Eldapi vacances: uw accommodatie oplossing in de buurt van Fort Boyard

De groep Eldapi verenigt twee campings midden in de natuur, in een rustige en groene omgeving in de buurt van Royan: Camping La Ferme en Camping L’Ecureuil. De teams van de receptie zetten zich in voor uw welzijn en bieden u: stacaravans van topkwaliteit, talrijke voorzieningen ter plaatse en een warm onthaal gedurende de hele zomerperiode.

Er zijn ook verschillende activiteiten waar het hele gezin van kan genieten: kinderclubs, thema-avonden en sportactiviteiten. Voor een ontspannend verblijf aan de rand van het zwembad of een week vol avontuur en ontdekkingen op een camping in de buurt van Fort Boyard, is Eldapi de accommodatieoplossing voor u!

Ontdek de omgeving van de campings