Campings met animatie

Om uw vakantie tot een succes te maken, is het raadzaam vooruit te plannen om de juiste camping voor u te vinden, zowel wat faciliteiten als wat animatie betreft.

activite volley charente maritime

Eldapi: een camping met animaties voor het hele gezin

Vakantie is het perfecte moment om er even tussenuit te gaan, nieuwe dingen te ontdekken en actief bezig te zijn. Eldapi campings bieden een verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud.

Talrijke gratis activiteiten staan ter beschikking van onze vakantiegangers om momenten van gezelligheid te delen met het gezin of met vrienden: petanque, volleybal- of voetbaltoernooi, tafeltennis, Aquafun… Aan het begin of aan het einde van de dag bent u zeker dat u zich zult vermaken op uw camping met activiteiten!

Er worden ook thema-avonden georganiseerd door ons team van professionele entertainers: welkomstavond, interactieve spelletjes en quizzen, karaoke-avond, thema-avonden… Een gelegenheid om u te laten gaan en te ontspannen!

De kinderen zijn vol ontdekkingen

Tijdens uw vakantie op een camping in de buurt van Royan zullen ook uw kinderen van alles te doen hebben. Onder begeleiding van professionals kunnen zij deelnemen aan dolle dagen: olympiades, schminken, verkleedpartijen, enz. De perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen aan hun kampeervakantie te bewaren.

Ontdek onze 2 kinderclubs

Onder leiding van professionele animators zullen ze de kleinsten in verrukking brengen. Handmatige en creatieve activiteiten, schattenjacht, minidisco…

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen

Frais de dossiers offerts