Campings in Saint-Augustin (stacaravan)

Tussen zon en fijne zandstranden heeft de Charente-Maritime (17) veel te bieden om steeds meer toeristen aan te trekken, zowel in de zomer als in de winter. En als de hele afdeling rijmt op “vakantie”, zijn bepaalde sites bevoorrecht.

Saint-Augustin, vlakbij de mooiste badplaatsen

Dit is het geval in Saint-Augustin-sur-Mer, een dorp in Charente-Maritime (17) dat aan zee ligt. Dichtbij Royan en La Palmyre, ligt dit dorp op het kruispunt van strand, bos en platteland.

Naast deze voordelen zijn er twee 4-sterrencampings in Saint-Augustin: genoeg om uw vakantiekeuze te bevestigen!

visiter saint augustin

La Ferme et L’Ecureuil, 4 sterren vakantie!

La Ferme en L’Ecureuil zijn twee campings in Saint-Augustin. Terwijl de ene een oude boerderij, die sinds de jaren zestig is omgebouwd tot camping, heeft overgenomen, ligt de andere, L’Ecureuil, in het eiken- en dennenbos.

Twee campings, twee werelden, maar beide liggen op 5 minuten van het strand en dicht bij Royan, een beroemde en populaire badplaats.

Van tent tot chalet:

In de buurt van Royan bieden deze campings alle soorten accommodatie: van verhuur van stacaravans tot chalets en staanplaatsen voor uw tent of camper.

Naast de verhuur van stacaravans of andere huuraccommodaties, beschikken deze campings over zwembaden, waarvan één overdekt is. Genoeg om de hele familie tevreden te stellen.

Ontdek de omgeving van de campings