Investeren in een stacaravan: de voordelen

Uw eigen stacaravan kopen: wat zijn de voordelen?

Heeft u ooit in een stacaravan verbleven en vond u het een leuk concept? Waarom koopt u dan geen stacaravan, nieuw of tweedehands? Ontdek een aantal van de vele voordelen van het bezitten van uw eigen stacaravan bij Eldapi Vacances.

Een stacaravan kopen, een voordelige investering

Waarom een kampeeraccommodatie zoals een stacaravan kopen? Een eigen huis betekent een thuis weg van huis in een vriendelijke omgeving. U hoeft niet te hopen op een vrije standplaats op de camping, of uw vingers te kruisen dat uw droomaccommodatie nog beschikbaar is voor uw vakantieperiode.

Investeren in het hotelwezen in de open lucht is voordelig, ook als u van tijd tot tijd van bestemming wilt veranderen. In feite kunt u uw stacaravan aanbieden als een niet-professionele gemeubileerde verhuur. Deze verhuur kan u dus in staat stellen het onderhoud van uw stacaravan te financieren, of deel uitmaken van een aanvullend inkomen wanneer u de standplaats niet bewoont.

investir mobil home royan

Waarom een stacaravan kopen op camping Eldapi-Vacances?

Eldapi Vacances, gelegen in een idyllische omgeving in Charente-Maritime, is een camping waar het goed investeren is. Het bezit van een stacaravan geeft u bevoorrechte toegang tot talrijke faciliteiten en activiteiten: overdekt zwembad, speeltuinen, sportterrein, minigolf, diverse en gevarieerde activiteiten….

Dankzij een verlengde openingsperiode kunt u van begin maart tot half november van uw accommodatie genieten! Bovendien biedt onze partner Mobil home Serenity u de mogelijkheid om de speciale status van niet-beroepsmatige gemeubileerde huurder te verkrijgen.

Ontdek de omgeving van de campings