Huur een canvas bungalow in Charente-Maritime

Wilt u op vakantie gaan aan de Atlantische kust? Kom naar onze camping l’Écureuil en huur een bungalowtent in de buurt van Royan en ontdek de Charente-Maritime.

Onze canvas bungalows, een alternatief voor tenten:

U heeft besloten om op vakantie te gaan in Charente-Maritime, maar u wilt niet al uw apparatuur meenemen? Huur een bungalowtent op onze camping l’Écureuil in Charente-Maritime.

De bungalowtent is als een grote tent maar dan in een hard omhulsel: gemeubileerd met tegels op de vloer, elektriciteit maar zonder stromend water: u vindt er de geest van kamperen in een tent maar met het extra comfort!

Het is geschikt voor maximaal vijf personen, heeft een volledig uitgeruste kitchenette, een woonkamer met bank en twee slaapkamers. Een overdekt terras met tuinmeubelen laat u genieten van het buitenleven en het gemeenschappelijke toiletgebouw is vlakbij.

zoo royan

Ontdek de Charente-Maritime streek tijdens een kampeertocht:

De Charente-Maritime maakt deel uit van het grotere zuidwestelijke deel van Frankrijk, met een frontage aan de Atlantische Oceaan.

Onze camping l’Écureuil is ideaal gelegen in het bos van La Courbe en ligt dicht bij het strand voor uw dagelijkse activiteiten.

Van daaruit kunt u het eiland Ré ontdekken, of het eiland Oléron, een boottochtje maken naar Fort Boyard, Rochefort-sur-Mer bezoeken of een bezoek brengen aan de dierentuin van La Palmyre.

Ontdek de omgeving van de campings