Wat te doen in de zomer in Royan?

Profiteer van uw kampeervakantie in de buurt van Royan om de charme van deze stad aan de Atlantische kust te ontdekken.

Royan: volop activiteiten tussen land en zee

Royan is natuurlijk de zee. De badplaats heeft 5 fijne zandstranden om van het water en de zon te genieten. Het is de gelegenheid om nieuwe watersporten te ontdekken of om uw zeilen, surfen, windsurfen te verbeteren…

Voor een culturele onderbreking tijdens uw vakantie in Charente-Maritime kunt u door de straten van Royan slenteren. De stad werd in 2010 geclassificeerd als stad van kunst en geschiedenis vanwege haar rijke architectonische erfgoed.

U kunt de charme van de Atlantische kust ook te voet of met de fiets ontdekken. U kunt de hele Côte de Beauté verkennen met uw gezin of met vrienden.

restaurant poisson royan

Vakantie in Charente-Maritime: een gastronomische bestemming

Tenslotte zullen fijnproevers hun vakantie in Charente-Maritime waarderen om te genieten van lokale specialiteiten: zeevruchten (sardientjes, scampi’s, mosselen of zeebaars…), aardse producten met zoete meloenen, smeltende asperges en smakelijke kiwi’s zonder te vergeten, met mate, een glas Pineau des Charentes of een cognacje te proeven.

Liefhebbers zullen met plezier de veiling bezoeken waar versgevangen zeevruchten worden verkocht in een dynamische sfeer.

Uw vakantie in Royan belooft u vele ontdekkingen!

Ontdek de omgeving van de campings