VACAF goedgekeurde campings voor zomer 2022

U wilt deze zomer op vakantie gaan, maar uw budget is beperkt? Eldapi Vacances zet zich in voor het VACAF-programma, zodat alle gezinnen kunnen genieten van een verjongende vakantie.

sejour vacaf royan

Op vakantie in Charente-Maritime

De campings van Eldapi Vacances, La Ferme en L’Écureuil, zijn beide 4-sterren. Ideaal gelegen in Charente-Maritime, niet ver van Royan en La Palmyre, hebben ze alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie: watercomplex, sportterrein, animatie… De etablissementen zijn ideaal gelegen bij het strand.

Hoe werkt het VACAF-programma Zomer 2022?

Wilt u een weekendje weg of op vakantie met uw gezin?

Met VACAF is niets eenvoudiger. De te volgen procedure is inderdaad zeer eenvoudig. Voordat u contact met ons opneemt, raden wij u aan uw CAF-nummer op te geven. Na het telefoongesprek zal Eldapi Vacances u een reserveringsofferte toesturen. Na akkoord zal de camping het dossier voor het CAF invullen.

Het bedrag van de VACAF-steun voor de zomer van 2022 wordt rechtstreeks in mindering gebracht op de prijs van de huur van de camping. Alleen het saldo van de prijs van het verblijf en de VACAF-bonnen moet nog worden betaald. Het totaalbedrag van deze laatste wordt rechtstreeks aan de camping betaald. Het is eenvoudig, u bespaart tijd en geld met het VACAF-programma.

vacances vacaf royan

Hoe kent u uw VACAF-rechten?

U wordt er per post van in kennis gesteld dat u recht heeft op bijstand uit het VACAF. Het bedrag van de CAF-vouchers in de vorm van een percentage van de kosten is afhankelijk van de gezinssituatie. Om uw steun te kennen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Eldapi Vacances op 05 46 39 14 46.

Onze twee familiecampings

Tussen de kust en het rustige platteland, Camping la Ferme ****

Camping La Ferme biedt het beste van alles voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen in de buurt van La Palmyre, verwelkomt deze camping u van half april tot begin september. Op het programma: watercomplex met glijbanen, animatie voor iedereen en een kinderclub voor de allerkleinsten! In een stacaravan, tent, caravan of camper kunt u genieten van de oceaan, die op slechts 5 minuten afstand met de auto ligt.

Camping l’Écureuil **** in het hart van het bos van Coubre

Camping Écureuil ligt niet ver van Royan en is de ideale plek om met het gezin of vrienden te ontspannen. Het verwelkomt vakantiegangers van eind juni tot eind augustus en biedt een ideale omgeving in het bos om nieuwe energie op te doen. Verwarmde zwembaden, speeltuin, ponyclub in de buurt, multisportterrein en snackbar ter plaatse zijn enkele van de activiteiten waarvan u in alle rust kunt genieten.

Nos locations et les avis de nos clients