Wie zijn wij?

vacances familiale plages royan

4 sterren camping tussen Royan en La Palmyre

Eldapi Vacances heet u welkom in Charente-Maritime aan de Atlantische kust. Ontdek onze ruime keuze aan stacaravans en onze kampeerplaatsen gelegen in het hart van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving tussen Royan en La Palmyre.

Bent u op zoek naar een rustige camping in een groene omgeving dicht bij stranden en badplaatsen? Droomt u van fietstochten, wandelingen langs het water en zonsondergangen over de Atlantische Oceaan? Welkom bij Eldapi Vacances.

Campings in de omgeving van Les Plages

Eldapi vacances is de camping tussen oceaan, bos en platteland, op 5 minuten rijden van de wilde kust, zijn fijne zandstranden en zijn beroemde zomer resorts: Royan en la Palmyre.

Eldapi ligt in de gemeente Saint-Augustin-sur-Mer en is ontstaan uit de fusie van Camping la Ferme **** – een oude, authentieke boerderij die in de jaren 1960 tot camping werd omgebouwd – en Camping l’Ecureuil ****, midden in het bos van Coubre.

Met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin, profiteer van onze talrijke oplossingen voor accommodatie, verhuur, diensten en vermaak. Ontdek onze mooie streek, speel of ontspan bij het zwembad.

In een kampeertent, caravan, camper of in een vakantiewoning, geniet van een zomer in het groen en in de buitenlucht, een zomer in de schaduw van een beschermende boom; een zomer rijk aan culturele, erfgoed- en gastronomische ontdekkingen. Beleef uw zomer op een familiecamping op mensenmaat. Eldapi vacances is de ernst en de strengheid van een groep die naar u luistert en aandacht heeft voor uw behoeften en uw comfort.

RELAX, ELDAPI GEEFT JE VAKANTIE EEN BETEKENIS.

Tenslotte staan er kinderkamers tot uw beschikking: badkuip, luiertafel… alles is voorzien voor de baby.

  • Uitrusting en diverse huur

Babybed en kinderstoel, Eldapi heeft alles voorzien voor zijn kampeervrienden. Lakens zijn ook te huur, maar het verdient de voorkeur om ten minste 4 weken voor het begin van het verblijf te reserveren. In de huuraccommodaties zijn dekens en kussens aanwezig.

Onze huuraccommodaties en klantenbeoordelingen